Κυπριακό: Η διαχρονική κοροϊδίαkypros11Πολιτική ηγεσία και (ελληνο)κυπριακά ΜΜΕ παραπληροφορούν συνειδητά και συστηματικά Είναι τέτοια η παραπληροφόρηση και η εξαπάτηση του λαού της Κύπρου και του Ελληνισμού από τους (ελληνο)Κύπριους ηγέτες, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Τώρα, αφορμή λάβαμε από μιά είδηση που μεταδόθηκε ταυτόσημη στην Κύπρο: Δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ στην Λευκωσία στον ραδιοσταθμό (κατεχόμενα) ”Μπαϊράκ”. Τα ΜΜΕ στην Κύπρο έδωσαν έμφαση σε κάτι δευ��ερεύουσας σημασίας που είπε ο πρέσβης. Και απλά στην τελευταία παράγραφο (αν φτάσει ο αναγνώστης εκεί) ανάφεραν την ΟΥΣΙΑ… Διαβάστε τι έγραψε ο ”Φιλελεύθερος” γιά παράδειγμα (και τα υπόλοιπα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν ακριβώς την ίδια τακτική, την ίδια είδηση)… Από την Κυριακή, αναλυτικά, μία αναδρομή στο Κυπριακό, στους περίφημους ”λομπίστες” στις ΗΠΑ και στα ”καραγκιοζιλίκια” των (ελληνο)Κύπριων ηγετών, από τον θάνατο του Μακάριου (1977) ίσαμε σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Α. Σαμαράς και ”Dirty Benny”, με Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, 8 Αυγούστου και στη Νέα Υόρκη, τέλη Σεπτεμβρίου, γιά την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

| | Αφήστε ένα σχόλιο
H ηγεσία των ΗΠΑ αναμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει ”από πρώτο χέρι” (δηλαδή, από τον …

ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΤΡΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ

”…Οι μούρες τους μουτσούνες εγινήκαν, δεν ξέρουνε τι λέγεται ντροπή…”Ο εξουσιομανής-δουλοπρ…

Επιστολή στον πρόεδρο ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, γιά την κατάσταση στην Ελλάδα Παρόμοια επιστολή και στους 100 γερουσιαστές των ΗΠΑ ( Mετάφραση στα ελληνικά, από το αυθεντικό κείμενο, στην αγγλική.

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Εντιμ. Μπαράκ ΟμπάμαΠρόεδρον Ηνωμένων Πολιτειών ΑμερικήςThe White House1600 Pen…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.281