Skip to main content

Μήνυση κατά 11 Δικαστών και 5 Εισαγγελέων του Εφετείου/Πρωτοδικείου Ηρακλείου. Δείτε πως συγκάλυψαν την κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ του Β’ Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ηρακλείου, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και σε βάρος της περιουσίας μας.

z1
z2Στις 28/12/2017 υποβάλαμε ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημ/κών Ηρακλείου Έγκληση-Μήνυση κατά των: Θεονύμφης Λυράκη, Παρασκευής Κυραλέου, Αικατερίνης Παπαδάκη Εφέτες Ανατολικής Κρήτης, Βασιλικής Βλάχου Αντεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Αντωνίας Μπαχαντάκη, Ευδοκίας
Γκιόγκη, Ελένης Σούρλα Ειδικές Ανακρίτριες Πρωτοδικών Ηρακλείου, Αγγελικής Δέτση Προέδρου Πρωτοδικών Ηρακλείου, Αθηνάς Γαλιουδάκη, Μαρίας Κωνσταντινίδου Πλημ/κων Ηρακλείου, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Ιωάννη Παπαδάκη Εισαγγελέων Πρωτοδικών Ηρακλείου, Αθανασίου Γαλήνα Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και Άννας Ξυλούρη Πταισματοδίκη Ηρακλείου για την τέλεση των αδικημάτων της παθητικής δωροδοκίας, παράβασης καθήκοντος, κατάχρησης εξουσίας, υπόθαλψης εγκληματία και χορήγησης ψευδούς βεβαίωσης.

Επίσης κατά των: Ζαχαρία Κοκκινάκη Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Αποστόλου Παπαθεοδώρου Προϊσταμένου του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, Κωνσταντίνο Κουτεντάκη του Δημητρίου και της Χρυσή��, κτηνοτρόφου (γιο κατηγορουμένου και συγγενή λοιπών κατηγορουμένων) για ��υναυτουργία στη συγκάλυψη των κατ΄εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων και κατά των: Ιωσήφ Συγγελάκη, Ανέστη Μαυρίδη, Εμμανουήλ Αστυρακάκη αγρονόμων τοπογράφων-πραγματογνωμόνων για την τέλεση των αδικημάτων της ψευδορκίας πραγματογνώμονα, παράβασης καθήκοντος και χορήγησης ψευδούς βεβαίωσης.

Αποκαλύπτουμε τις ποινικά κολάσιμες πράξεις των Δικαστών και Εισαγγελέων του Εφετείου/Πρωτοδικείου Ηρακλείου με τις οποίες συγκάλυψαν την κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού, Οικοδομικού, Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου και λοιπών εμπλεκομένων (πωλητών, δικηγόρων, τοπογράφων, συμβολαιογράφου).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

1.Το συμβούλιο Εφετών και ο Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης βεβαίωσαν ψευδώς παραγραφή του εγκλήματος που διέπραξαν οι κατηγορούμενοι.
2.Το συμβούλιο Εφετών, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης και η Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου χρησιμοποίησαν την ψευδή έκθεση πραγματογνωμοσύνης η οποία βασίστηκε στον Κωνσταντίνο Κουτεντάκη υιό του κατηγορουμένου Δημητρίου Κουτεντάκη (πωλητή) και συγγενή με λοιπούς κατηγορουμένους (πωλητές), οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.
3.Η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απάτης και όχι για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης με την οποία διαπράχθηκε η απάτη.
4.Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών και ο Εισαγγελέας Πλημ/κών Ηρακλείου προέβησαν στην αφαίρεση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ως πολιτικώς ενάγοντες, βεβαιώνοντας ψευδώς ότι δεν είμαστε άμεσα παθόντες.

��ΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.pdf

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
Scan 90
Η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για την αξιόποινη πράξη της απάτης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσας από κοινού, κατ’ εξακολούθηση για την προκληθείσα ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ, δίχως όμως να παραγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης για την τέλεση του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης με την οποία διαπράχθηκε η απάτη, ούτως ώστε να καθίσταται εφικτή η συγκάλυψη αυτής στην κύρια ανάκριση, με τη χρήση των ψευδών εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης, την διενέργεια των οποίων η ίδια διέταξε.

Scan 91

Το γεγονός ότι η κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των εγκαλουμένων-κατηγορουμένων είναι πρόδηλη στα υπ’ αρ. 7194/6-11-1992 , 7285/23-12-1992, 9460/28-11-1996 συμβόλαια αγοραπωλησίας στα οποία βεβαιώνονται ψευδή στοιχεία και γεγονότα, αποδεικνύει ότι οι πραγματογνωμοσύνες διενεργήθηκαν κατ’ εντολή του Αντεισαγγελέα πρωτοδικών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΗΝΑ και της Αντεισαγγελέως Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΛΑΧΟΥ, για να χρησιμοποιηθούν ως μέσο συγκάλυψης της κακουργηματικής απάτης και φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ των εγκαλουμένων-κατηγορουμένων.

Scan B0003
Επίσης η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ σκοπίμως δεν παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των εγκαλουμένων για τις αξιόποινες πράξεις που τέλεσαν το έτος 2001 σε βάρος της περιουσίας μας, οι οποίες δεν είχαν παραγραφεί, ούτως ώστε να μην δικαιούμαστε να ασκήσουμε έφεση κατά απαλλακτικού βουλεύματος του συμβουλίου Πλημ/κών και να προχωρήσουν στην συγκάλυψη των κατ΄ εξακολούθηση κακουργηματικ��ν πράξεων των κατηγορουμένων, με την έκδοση αμετάκλητου απαλλακτικού βουλε��ματος του συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης, διότι στα εγκλήματα που προβλέπονται από το άρθρο 1 του νόμου 1608/1950 όχι μόνο παρακάμπτεται ο πρώτος βαθμός κρίσεως αλλά αφαιρείται και η δυνατότητα αναιρετικού ελέγχου μια και το συμβούλιο εφετών αποφαίνεται αμετάκλητα και όχι σε πρώτο και τελευταίο βαθμό. (όπως και εγένετο)

Συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου του 2001 καταρτίστηκε το υπ’ αρ. 12.227 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ, το οποίο βασίστηκε στα υπ’ αρ. 7194/6-11-1992, 7285/23-12-1992, 9460/28-11-1996 συμβόλαια αγοραπωλησίας, τα οποία βεβαιώνουν ψευδή στοιχεία και γεγονότα, παραποιώντας την έκταση του επίδικου ακινήτου, διαπράττοντας κακουργηματική απάτη.

Scan B0004

Η Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΧΑΝΤΑΚΗ, η οποία είχε αναλάβει το χειρισμό της υπ’ αρ. ΣΤ11/1606 κατεπείγουσας ανακριτικής δικογραφίας, παρότι στο στάδιο αμέσως μετά τη λήψη της παραγγελίας της Αντεισαγγελέως Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΛΑΧΟΥ προς ενέργεια κύριας ανάκρισης, προέβη σε διενέργεια ανακριτικής πράξης, χαρακτηρίζοντας την πράξη των κατηγορουμένων ως αξιόποινη, καθώς στις 15-1-2014 κατόπιν της υπ’ αρ. ΑΝΑ/ΚΜ/2/2014 κλήσεως προσήλθαμε ενώπιον της και εξεταστήκαμε ως μάρτυρες υποβάλλοντας το από 15-1-2014 υπόμνημα, εν συνεχεία χαρακτήρισε την πράξη των κατηγορουμένων ως μη αξιόποινη και περάτωσε την υπ’ αρ. ΣΤ11/1606 κατεπείγουσα ανακριτική δικογραφία με τυπικές κλήσεις, συγκαλύπτοντας τη κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων, παραβιάζοντας κατάφωρα το άρθρο 247 του Κ.Π.Δ.
Scan B0005

Το γεγονός ότι υποβάλαμε την υπ’ αρ. πρωτ. 1632/10-3-2014 αίτηση με την οποία ζητήσαμε να λάβουμε γνώση της πρότασης του Εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης πριν να κατατεθεί στο Δικαστικό Συμβούλι��, όπως είχαμε δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 308 παρ. 2 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, προκειμένου να εκφέρουμε τις παρατηρήσεις μας επ’ αυτής, να δώσουμε σχετικές εξηγήσεις και διευκρινήσεις και να προβούμε (ενδεχομένως) σε αντίκρουση της καθώς επίσης και την υπ’ αρ. πρωτ. 1873/17-3-2014 καταγγελία σε βάρος της Ειδικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΑΧΑΝΤΑΚΗ ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, είχε ως αποτέλεσμα να μην καθίσταται πλέον εφικτό στον Εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης και στο Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης να προχωρήσουν στη συγκάλυψη των κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων, σε βάρος της περιουσίας μας και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα συγκάλυψης των κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων από την Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΧΑΝΤΑΚΗ σε συνεργασία με το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, προχώρησαν στην εφαρμογή νέου σχεδίου συγκάλυψης, το οποίο προέβλεπε την παράνομη αφαίρεση των νομίμων δικαιωμάτων μας ως πολιτικώς ενάγοντες, ούτως ώστε να καθίσταται εφικτό στον Εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης και στο συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης να προχωρήσουν απρόσκοπτα στη συγκάλυψη των κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων, με την έκδοση αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος του συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης, διότι στα εγκλήματα που προβλέπονται από το άρθρο 1 του νόμου 1608/1950 όχι μόνο παρακάμπτεται ο πρώτος βαθμός κρίσεως αλλά αφαιρείται και η δυνατότητα αναιρετικού ελέγχου μια και το συμβούλιο εφετών αποφαίνεται αμετάκλητα και όχι σε πρώτο και τελευταίο βαθμό. (όπως και εγένετο)

Scan B0006

Εν συνεχεία η υπ’ αρ. ΣΤ11/1606-ΕΓ2-14/4 κατεπείγουσα ανακριτική δικογραφία επεστράφη από την Αντεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου για διενέργεια περαιτέρω κυρίας ανακρίσεως, το χειρισμό της οποίας ανέλαβε η Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου ΕΥΔΟΚΙΑ ΓΚΙΟΓΚΗ, η οποία ��ροχώρησε άμεσα στην εκτέλεση του νέου σχεδίου συγκάλυψης των κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων, υποβάλλοντας την υπ’ αρ. πρωτ. 190/7-4-2014 αίτηση προς τον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία ζήτησε να κριθεί εάν φέρουμε την ιδιότητα του πολιτικώς ενάγοντος, μολονότι η άμεση ζημία που υπέστημεν ως ιδιοκτήτες του επίδικου ακινήτου είναι πρόδηλη.

Scan B0007

Ακολούθως ο Εισαγγελέας Πλημ/κών Ηρακλείου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, βεβαιώνοντας ψευδώς ότι δεν είμαστε αμέσως παθόντες, πρότεινε στο συμβούλιο Πλημ/κών Ηρακλείου να κηρυχθεί απαράδεκτη η παράσταση πολιτικής αγωγής που υποβάλαμε στις 5-10-2011.

Στις 3 Ιουνίου του 2014 το συμβούλιο Πλημ/κών Ηρακλείου συγκροτούμενο από τους: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΤΣΗ Πρόεδρο Πρωτοδικών Ηρακλείου, ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΙΟΥΔΑΚΗ Πλημ/κη Ηρακλείου και ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Πλημ/κη Ηρακλείου, αγνοώντας δολίως την άμεση ζημία που υπέστημεν ως ιδιοκτήτες του επίδικου ακινήτου, με το υπ’ αρ. 237/2014 βούλευμα κήρυξε ως απαράδεκτη τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής που υποβάλαμε στις 5/10/2011 για να μη δικαιούμαστε:

1.να ασκήσουμε έφεση κατά απαλλακτικού βουλεύματος του συμβουλίου Πλημ/κών Ηρακλείου.
2.να λάβουμε γνώση της πρότασης του Εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης πριν να κατατεθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να εκφέρουμε τις παρατηρήσεις μας επ’ αυτής, να δώσουμε σχετικές εξηγήσεις και διευκρινήσεις και να προβούμε (ενδεχομένως) σε αντίκρουση της.
3.να λαμβάνουμε αντίγραφα της δικογραφίας.
4.να διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο.
5.να μας ανακοινωθούν τα ονόματα των πραγματογνωμόνων.
6.να προσφύγουμε στο συμβούλιο πλημ/κών Ηρακλείου σχετικά με το αίτημα που υποβάλαμε για άνοιγμα και έλεγχο της κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών των κατηγορουμένων.
7.να μας καλούν πάντοτ��, μετά το πέρας της ανάκρισης και πριν να διαβιβασθεί η δικογραφία στον εισαγγ��λέα, για να λάβουμε γνώση ολόκληρης της δικογραφίας.
8.να απευθύνουμε ερωτήσεις και να υποβάλλουμε παρατηρήσεις όταν παριστάμεθα κατά τη διενέργεια ανακριτικής πράξης.
9.να παριστάμεθα με συνήγορο ή να εκπροσωπούμαστε από συνήγορο κατά τη διενέργεια κάθε ανακριτικής πράξης με εξαίρεση την εξέταση μαρτύρων και των κατηγορουμένων.
10.να ζητούμε να καταχωρισθούν οι ερωτήσεις ή οι παρατηρήσεις μας στην έκθεση.
11.να υποβάλουμε αίτηση για εξαίρεση των πραγματογνωμόνων.
12.να ζητούμε την εξαίρεση του ανακριτή, του εισαγγελέα ή του γραμματέα,

έτσι ώστε μετά το πέρας της συμπληρωματικής κυρίας ανακρίσεως να καθίσταται εφικτό στον Εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης και στο συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης να προχωρήσουν απρόσκοπτα, στη συγκάλυψη των κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικών πράξεων των κατηγορουμένων με την έκδοση αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος του συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης (όπως και εγένετο), διότι στα εγκλήματα που προβλέπονται από το άρθρο 1 του νόμου 1608/1950 όχι μόνο παρακάμπτεται ο πρώτος βαθμός κρίσεως αλλά αφαιρείται και η δυνατότητα αναιρετικού ελέγχου μια και το συμβούλιο εφετών αποφαίνεται αμετάκλητα και όχι σε πρώτο και τελευταίο βαθμό.
Scan B0008

Κατόπιν υποβολής της υπ’ αρ. πρωτ. 2446/7-5-2014 αίτησης εξαίρεσης της Ειδικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΓΚΙΟΓΚΗ, το χειρισμό της υπ’ αρ. ΣΤ11/1606-ΕΓ2-14/4 κατεπείγουσας ανακριτικής δικογραφίας ανέλαβε στις 11 Ιουλίου του 2014 η Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΛΑ, η οποία αγνοώντας δολίως τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία (συμβόλαια αγοραπωλησίας στα οποία βεβαιώνονται ψευδή στοιχεία-γεγονότα και σχετιζόμενα με αυτά έγγραφα, βάσει των οποίων η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης) και δίχως να προβεί σε λήψη απολογιών των κατηγορουμένων, σε άνοιγμα και έλεγχο της κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών των κατηγορουμένων καθώς πρόκειτ��ι για αμιγώς οικονομικό έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα, περάτωσε την υπό στοιχεία ΣΤ11/1606-ΕΓ2-14/4 κατεπείγουσα ανακριτική δικογραφία με τυπικές κλήσεις χρησιμοποιώντας:

1.την ψευδή έκθεση του πραγματογνώμονα ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, ο οποίος προέβη σε εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου επί εδάφους, κατόπιν υποδείξεως των ορίων αυτού από τον Κωνσταντίνο Κουτεντάκη υιό του κατηγορουμένου Δημητρίου Κουτεντάκη (πωλητή) και συγγενή με λοιπούς κατηγορουμένους (πωλητές), οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης,
2.την ψευδή έκθεση του πραγματογνώμονα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΣΤΥΡΑΚΑΚΗ, ο οποίος προέβη σε εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου επί των τοπογραφικών διαγραμμάτων και όχι επί εδάφους, με την οποία η Αντεισαγγελέας Εφετών Βασιλική Βλάχου παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης,
3.την ψευδή έκθεση του πραγματογνώμονα ΙΩΣΗΦ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ, ο οποίος βεβαίωσε ψευδώς ότι εμβαδομέτρησε το επίδικο ακίνητο επί εδάφους ενώ στην πραγματικότητα προέβη σε εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου επίσης επί των τοπογραφικών διαγραμμάτων, το πόρισμα του οποίου σκοπίμως ταυτίστηκε με το πόρισμα του πραγματογνώμονα ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Ειδική Ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΛΑ για να συγκαλύψει την κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων καθώς και για να αρχειοθετηθούν οι υπ’ αρ. Α14/216, Γ14/910 εγκλήσεις-μηνύσεις που υποβάλαμε σε βάρος του πραγματογνώμονα ΙΩΣΗΦ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ και οι υπ’ αρ. Β14/1158, Α15/2 εγκλήσεις-μηνύσεις που υποβάλαμε σε βάρος του πραγματογνώμονα ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ.

Scan B0009

Για να μετρηθεί το επίδικο ακίνητο επί εδάφους είναι απαραίτητη η οριοδειξία από κάποιον, ο οποίος γνωρίζει τα όρια αυτού, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει ο πραγματογνώμονας ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ αναφέροντας επί λέξη: << Είναι σαφές ότι για να μετρηθεί επί εδάφους, κρίνεται σκόπιμη η οριοδειξία του αποτελούμενου από τα πέντε επιμέρους ακίνητα, ενιαίου ακινήτου, που περιγράφεται στο υπ’ αρ. 15.349/12-12-1941 συμβόλαιο , από κάποιο άτομο το οποίο γνωρίζει τα τοπωνύμια που αναφέρονται σε αυτά και τα όρια του.>>

Ουδείς γνώστης των ορίων του επίδικου ακίνητου τα υπέδειξε στον πραγματογνώμονα ΙΩΣΗΦ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ, ούτως ώστε να καθίσταται εφικτή η εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου επί εδάφους.

Ο πραγματογνώμονας ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ στην δεύτερη έκθεση δηλώνει πως γνώριζε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ υιό του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ καθώς η γνωριμία τους έγινε χρονικά μετά την παράδοση της πρώτης έκθεσης. Επιπλέον ο πραγματογνώμονας ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ βεβαίωσε ψευδώς ότι αρνηθήκαμε να υποδείξουμε τα όρια του επίδικου ακινήτου.

Scan B0010

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ γιός του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ (πωλητή) είναι επίσης συγγενής με τις κατηγορούμενες ΝΙΚΗ ΧΑΙΡΕΤΗ-ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΑΡΣΙΝΟΗ ΒΕΙΣΑΚΗ-ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ-ΚΟΥΤΕΝΤΕ, ΔΟΞΑ ΣΑΜΩΛΗ-ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ (πωλητές), οι οποίες είναι αδερφές του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ και εξάδελφος με τους κατηγορουμένους ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ και ΣΑΒΒΑ ΚΟΥΝΑΛΗ (πωλητές), οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Συνεπώς η μοναδική εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου που πραγματοποιήθηκε επί εδάφους και θα κατέληγε σε ασφαλή συμπεράσματα, επιβεβαιώνοντας την κακουργηματική απάτη η οποία αποδεικνύεται περίτρανα από τα συμβόλαια αγοραπωλησίας στα οποία βεβαιώνονται ψευδή στοιχεία και γεγονότα, βασίστηκε στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ υιό του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ (πωλητή) και συγγενή λοιπών κατηγορουμένων-πωλητών (θείες και ξαδέρφια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ), ο οποίος βεβαίωσε ψευδώς τα όρια του επίδικου ακινήτου διότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι-συγγενείς του αντιμετώπιζαν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Scan B0011

Το συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης αποτελούμενο από τους ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΛΥΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΑΛΕΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, αποδέχτηκε καθ’ολοκληρία προς αποφυγή ασκόπων επαναλήψεων την ψευδή και άνευ ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας υπ’ αρ. 74/2015 χειρόγραφη πρόταση του Αντεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ ο οποίος βεβαίωσε ψευδώς παραγραφή του εγκλήματος που διέπραξαν οι κατηγορούμενοι στις 28-11-1996 (σύνταξη του 9460 οριστικού συμβολαίου) και στις 8-9-2015 εξέδωσε το υπ’ αρ. 74/2015 αμετάκλητο βούλευμα σύμφωνα με το οποίο αποφάνθηκε να μη γίνει κατηγορία κατά των κατηγορουμένων, συγκαλύπτοντας την πρόδηλη κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και σε βάρος της περιουσίας μας, προσπορίζοντας στον εαυτό τους παράνομο οικονομικό όφελος.

Παρότι οι Εφέτες ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΛΥΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΑΛΕΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ με τις υπ’ αρ. 9.517/Δ΄ (σχετ.65), 9.566/Δ΄ (σχετ.53), 9.518/Δ΄ (σχετ.66) εξώδικες δηλώσεις που τους κοινοποιήσαμε, έλαβαν γνώση ότι ο πραγματογνώμονας ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ εμβαδομέτρησε το επίδικο ακίνητο επί εδάφους κατόπιν υποδείξεως των ορίων αυτού από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ υιό του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ (πωλητή) και συγγενή λοιπών κατηγορουμένων (πωλητών), αποδέχτηκαν και χρησιμοποίησαν την ψευδή έκθεση (σχετ.10) του πραγματογνώμονα ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, για να συγκαλύψουν την κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων, προσπορίζοντας στον εαυτό τους παράνομο οικονομικό όφελος.

Scan B0012

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ για να μην υπεισέλθει στην ουσία της υποθέσεως, ήτοι στα συμβόλαια αγοραπωλησίας 9460/28-11-1996 οριστικό, 7285 τροποποίηση προσυμφώνου, 7194 προσύμφωνο στα οποία βεβαιώνονται ψευδή στοιχεία-γεγονότα και στα σχετιζόμενα με αυτά έγγραφα τα οποία αποτελούν αδιάσ��ιστα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ και θα παρέπεμπαν τους κατηγορουμένους στο ακροατήριο (βάσει των οποίων η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης) καθώς και στα νέα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην κύρια ανάκριση, βεβαίωσε ψευδώς παραγραφή του εγκλήματος που διέπραξαν οι κατηγορούμενοι στις 28-11-1996 (σύνταξη του 9460 οριστικού συμβολαίου).

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα που τέλεσαν οι κατηγορούμενοι στις 28-11-1996 (σύνταξη του 9460) οριστικού συμβολαίου) έχει παραγραφεί λόγω συμπλήρωσης δεκαπέντε (15) ετών, γεγονός το οποίο είναι πέρα για πέρα ψευδές καθώς από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 386 παρ. 1&3 Π.Κ, 1 παρ. 1 του Ν. 1608/1950, 111 παρ. 1&2 Π.Κ, στην περίπτωση που η αξιόποινη πράξη της απάτης, της οποίας το αντικείμενο είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η οποία φέρεται τελεσθείσα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, η δε ζημία που προξενήθηκε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο υπερβαίνει το ποσό των 50.000.000 δραχμών (150.000 ευρώ), η παραγραφή του εν λόγω εγκλήματος επέρχεται με τη συμπλήρωση είκοσι (20) ετών από τον χρόνο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Συνεπώς η παραγραφή του εγκλήματος που τέλεσαν οι κατηγορούμενοι στις 28-11-1996 (σύνταξη του 9460 οριστικού συμβολαίου) συμπληρώνεται στις 28-11-2016.

Άλλωστε η Αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ με την υπ’ αρ. 17/2013 διάταξη παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των εγκαλουμένων για την αξιόποινη πράξη της απάτης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσας από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και από την οποία η προκληθείσα ζημία σε βάρος του Δημοσίου υπερβαίνει το συνολικό ποσό 150.000 ευρώ, καθόσον δεν παρήλθε ο αναγκαίος εκ του νόμου χρόνος παραγραφής της (20 έτη).

Scan B0013

Παρότι με την υπ’ αρ. 9.566/Δ΄/18-6-2015 εξώδικη δήλωση γνωστοποιήσαμε στον Αντεισαγγελέα Εφετών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΤΣΙ��Ο ότι η Ειδική Ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΛΑ, αποδέχτηκε και συμπεριέλαβε στην ΣΤ11/1606-ΕΓ2-14/5 κατεπείγουσα δικογραφία την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του τοπογράφου ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, ο οποίος εμβαδομέτρησε το επίδικο ακίνητο κατόπιν υποδείξεως των ορίων αυτού από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ υιό του κατηγορουμένου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ (πωλητή) και συγγενή λοιπών κατηγορουμένων (πωλητών), οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης, παρά ταύτα ο Αντεισαγγελέας Εφετών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ στην υπ’ αρ. 74/2015 χειρόγραφη πρόταση του, χρησιμοποίησε την έκθεση πραγματογνωμοσύνης (σχετ.10) του τοπογράφου ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ προς όφελος των κατηγορουμένων.

Scan B0014

Το γεγονός ότι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ και ο Προϊστάμενος του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, έλαβαν γνώση με εξώδικες δηλώσεις, κοινοποιήσεις και καταγγελίες που είχαμε υποβάλλει ενώπιον τους, για τις αξιόποινες πράξεις των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπ’ αρ. ΣΤ11/1606 κατεπείγουσα δικογραφία και δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια δια την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, τους καθιστά συναυτουργούς στη συγκάλυψη της κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικής απάτης και φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και σε βάρος της περιουσίας μας, προσπορίζοντας στον εαυτό τους παράνομο οικονομικό όφελος.

Scan B0015

Scan B0016
Scan B0017

Scan B0018

Scan B0019
Scan B0020
Scan B0021
Scan B0022
Scan B0023
Scan B0024

Scan B0025
Scan B0026
Scan B0027
Scan B0028
Scan B0029
Scan B0030
Scan B0031
Scan B0032
Scan B0033
Scan B0034
Scan B0035
Scan B0036
Scan B0037
Scan B0038
Scan B0039
Scan B0040
Scan B0041
Scan B0042
Scan B0043
Scan B0044
Scan B0045
Scan B0046
Scan B0047
Scan B0048
Scan B0049
Scan B0050
Scan B0051
Scan B0052
Scan B0053
Scan B0054
Scan B0055
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.pdf

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης