Skip to main content

Μόνο άμα χρωστάς στην Εφορία έχεις πρόβλημα, για ναρκωτικά όχι.

nnnnΑκολουθώντας γραμμή ΝΟΟR1 η ελληνική δικαιοσύνη συνεχίζει να αγαπά λίγο παραπάνω τους εμπόρους ναρκωτικών που στην τελική κινούν και την οικονομία της χώρας ενώ εμείς που χρωστάμε ΕΝΦΙΑ άχρηστοι είμαστε. Ας δούμε λοιπον δυο περιστατικά που συνέβησαν στην Ρόδο:


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ποσού 2000 ευρώ αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 24χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη να έχει κρυμμένα σε τρία σκαμπώ στο σπίτι του, περισσότερα από 10 κιλά χασίς. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση διαλευκάνθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οι οποίοι στις 14 Μαρτίου 2017 το απόγευμα πραγματοποίησαν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του 24χρονου όπου παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρήκαν κρυμμένες μέσα σε τρία σκαμπώ, πέντε συσκευασίες (οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν ισοβαρείς) που περιείχαν συνολικά 10.115 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη, 47 ναρκωτικά χάπια και δύο κινητά τηλέφωνα.Τα ναρκωτικά και τα τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ ο 24χρονος Αλβανός προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε για τα περαιτέρω.

Σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δ��δεκανήσου ο 53χρονος πρώην ιατρικός επισκέπτης, ο οποίος κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα των 40.000 και πλέον ναρκωτικών χαπιών που φέρονται να διατέθηκαν σε τοξικομανείς της περιοχής μας πριν από τρία χρόνια, καθώς και για πλαστογραφία μετά χρήσης.Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 53χρονο προς ιδίαν χρήση για τα ναρκωτικά που κατείχε, ένοχο με το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών για την πλαστογραφία και τον έκρινε ένοχο αλλά ατιμώρητο, ενώ ένοχο τον έκρινε και για το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα ο 53χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης