Skip to main content

Νέες μεγάλες αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ από τον υπερκοριό της ΕΥΠ για την διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου!..Τα ναρκωτικά,η Ντόρα,ο Τσίπρας και τα στημένα..!!!

00000000000aako%CE%B9oiiiiii

Οι κασέτες για το ποδόσφαιρο φωτίζουν την πολιτική διαπλοκή και το εμπόριο ναρκωτικών
Νέες κασέτες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ αποκάλυψε η τηλεοπτική “ΔΙΚΗ” στον “ΣΚΑΪ”. Μάλιστα οι συνομιλίες φωτίζουν πολιτικά προεκλογικά
ζητήματα, την υπόθεση του δεξαμενοπλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωϊνης και την ομολογία απειλής σε διαιτητή.

→Νέες μεγάλες αποκαλύψεις για την διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου!
Νέες κασέτες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ αποκάλυψε η τηλεοπτική “ΔΙΚΗ” στον “ΣΚΑΪ”.
Μάλιστα οι συνομιλίες φωτίζουν πολιτικά προεκλογικά ζητήματα, την υπόθεση του δεξαμενοπλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωϊνης και την ομολογία απειλής σε διαιτητή.

Ακούγεται αντιπρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ να λέει σε δημοσιογράφο “μπήκα και του λέω του λάιτσμαν:
“σκέψου αυτό να το έκανες στο πρωτάθλημα….δεν θα ζούσες από μένα….”!

Επίσης αποκαλύφθηκε ένορκη κατάθεση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστου Σάββα, στην οποία αναφέρει τα εξής: “Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα μου έδωσε έτοιμη δακτυλογραφημένη δήλωση, την οποία προσκομίζω στον κύριο εισαγγελέα. Στην αρχή θεωρούσα ότι ο Σαρρής ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας των παραγόντων της ΕΠΟ και περίμενα και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μου. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι και ο Σαρρής συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα ως ενεργό μέλος και όχι ως απλός θιασώτης και παρατηρητής. Στις 9 Μαρτίου 2013 ο Σαρρής, με αφορμή το μνημόσυνο του πεθερού του, επισκέφθηκε την Κοζάνη και προσκάλεσε σε γεύμα τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ.Γεώργιο Μαργαρίτη, στον οποίο ανέφερε τα εξής: “Οσο είναι πρόεδρος της Ενωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ενωση είναι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται να πάρετε μία. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει διαιτητής της Ενωσης και δεν πρόκειται να μπει παρατηρητής αγώνων της Ενωσης σας”.

Οταν ο κ.Μαργαρίτης τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, ο Σαρρής του απάντησε ότι “ή πρέπει να διώξετε τον Σάββα από πρόεδρο” ή “πρέπει ο ίδιος να πάει ξανά στον εισαγγελέα και να πει ότι την ημέρα που έδωσε την κατάθεση ήταν ζαλισμένος”.

Διαβάστε ακόμη τι κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ για πολιτικά ζητήματα:

20/05/12, ώρα 12:44: ”ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ζητάει από τον φίλο του εκδότη-δημοσιογράφο να γράψει ένα άρθρο και να ”στριμώξει” τη Ντόρα ώστε να αναγκαστεί να αναλογιστεί και εκείνη τις ευθύνες της και να αντιληφθεί επιτέλ��υς ότι πρέπει να κάνει κάτι για τον τόπο.

Ο εκδότης συμφωνεί με την ιδέα του ιδιοκτήτη της μεγάλης ΠΑΕ και σκοπεύει πρώτα να της τηλεφωνήσει για να τη προειδοποιήση ότι εάν δεν προσχωρήσει στη Ν.Δ θα τον βρει απέναντί της ελπίζοντας ότι έτσι θα την πιέσει. Πριν κλείσουν ο εκδότης διατυπώνει την άποψη: ( μαλ… κάνει και ο Καρατζαφέρης και θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό, με τους μαλ…)”!
SMS Ν. στον Β. , 20/05/12 , ώρα 21:48 :”πρόεδρε της μίλησα. Όποτε θέλεις να σε ενημερώσω. Είμαι σπίτι”.

SMS προέδρου ΠΑΕ Β. σε εκδότη-δημοσιογράφο Ν., 21/05/12, ώρα 00:25 : ”the deal is done!”.
SMS του δημοσιογράφου προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ,21/05/12 , ώρα 06:10 : ”ωραία! ”.

Συνομιλία πρόεδρου ΠΑΕ με άγνωστο, 27/05/12 , ώρα 18:06 :”ο άγνωστος ενημερώνει τον πρόεδρο ότι περιμένει να συναντηθούν με έναν πολιτικό για να πουν από κοντά. Ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ζητάει να του πει να μπει στο ψηφοδέλτιο ανεξαρτήτως θέσεως με κύριο σκοπό να βοηθήσει”.

SMS του άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 28/05/12 , ώρα 12:19 : ”δεν δέχεται να είναι κάτω από τον Ανατολάκη. Μου είπε ότι ο Λυκουρέντζος του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Του είπα ότι με την άρνησή του δεν βοηθάει στο πρόβλημα που έχει η παράταξη και μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα”.

Συνομιλία εκδότη-δημοσιογράφου με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ, 17/05/12 , ώρα 12:15 :

“Ο εκδότης αναφέρει στον πρόεδρο ότι σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με κάποιον κοινό γνωστό τους. Προσθέτει ότι θα είναι πολύ αυστηρώς μαζί του επειδή του ζήτησε τρεις χάρες και δεν του τις έκανε. Ο πρόεδρος λέει στον δημοσιογράφο ότι πρέπει να μιλήσουν και για τον άλλον τον Γιώργο, τον δικό του. Ο δημοσιογράφος απαντά ότι αυτός μαζεύεται δύσκολα αλλά θα το κοιτάξει. Ο πρόεδρος λέει στον εκδότη ότι πρέπει να δουν τι θα κάνουνε γιατί θα καταστραφούν. Ο εκδότης ρωτάει τον πρόεδρο αν θέλει να θέσει ένα θέμα στο άτομο που θα συναντήσει, αν θα τους έδινε μια άδεια καναλιού. Αυτός απαντά θετικά”.

SMS του δημοσιογράφου στον πρόεδρο της ΠΑΕ. , 17/05/12 , ώρα 22:52 : ”πρόεδρε καλησπέρα. Το μεσημέρι πήγε καλά. Να ξέρεις σε αποθέωσα σε αυτόν. Όποτε μπορέσεις πάρε με να σου πω.Φιλιά”.

Oι νόμιμες υποκλοπές κατέγραψαν και κινήσεις που εικάζεται από τις αρχές ότι συνδέονται με το πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωϊνης:

SMS πρόεδρου μεγάλης ΠΑΕ σε στέλεχος της ίδιας ΠΑΕ, 03/06/12, ώρα 23:55 : ”πως είναι εκεί ; ”. SMS άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ : ” O Σαλάχ το κουμάντο της ναυτιλιακής και ο άλλος ο Σαλάχ του Oil And Gass )”.

Εισερχόμενη κλήση του (Η) προς το πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 05/06/12, ώρα 13:13 : ” O H. τον ενημερώνει ότι κατεβαίνει ο Μεγάλος ο Κινέζος και θέλει να κάνουν μια συνάντηση.Ο Β. του λέει να τον φέρει όπου θα βρίσκεται ο ίδιος”.

Μήνυμα Α προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ. ,05/06/12 , ώρα 15:36 : ”έχουν συναντηθεί με το φίλο του Θόδωρου που ήρθε από την Αγγλία αν μπορείς πάρε με να σου πω δυο κουβέντες γιατί έχει τρομερό ενδιαφέρον”.

Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με (Αχ):
Αχ: έλα
Α: άγορακι μου τα δείγματα πήγαν κάτω
Αχ: ποιά δείγματα ;
Α: σαπούνια
Αχ: ποιά ;
Α: τα σαπούνια!
Αχ: μέχρι π��υ ήμουν στο γάμο δεν είχε πάει τίποτα
Α: και δεν μπορείς να τους βοηθήσεις από εκεί πέρα εσύ ;
Αχ: και πως να τους βοηθήσω αδελφέ μου ; Αφού δεν έχουν παει τα δείγματα εκεί
Α: αφού ήθελαν κάτι χαρτιά
Αχ: Tι θέλουν κάτι χαρτιά ;
Α: δεν είναι δικό τους το τελωνείο εκεί πέρα
Αχ: Όχι είναι δικό τους. Τα υλικά τους καθαρά 100%. Ζητάνε χαρτιά από το εργοστάσιο
Α: Μμμ!
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με προφυλακισμένο δυο χρόνια αργότερα για εμπόριο ναρκωτικών (Μ), 03/06/12:
A: τι ραντεβού έχεις στην Αγία Παρασκευή μπορείς να μου πεις ;
M: έχω ραντεβού με έναν τύπο για το Ντουμπάι
Α: τί ;
M: για το καράβι ρε
Α: έχει δικό του αυτός
Μ: ναι
A: Ααα!
M: ε τι μαλ… για τι δουλειά μας. Τί ραντεβού να έχω δηλαδή ;
A: α καλά
SMS στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) σε ποδοσφαιρικό παράγοντα (Γ), 27/07/12, ώρα 15:10 : ”μην αφήσεις να περάσει καιρός. Συζήτα αυτό που είπαμε γιατί έχει τεράστιο θέμα και θα το δεις. Αν γίνει, έυκολα και γρήγορα λεφτά”.
Εισερχόμενη κλήση από (Ν) σε (Α), 06/06/12 , ώρα 18:08 : ”ο Α. του λέει ότι αυτός που ενδιαφέρεται για το βαπόρι είναι φίλος του γαμπρού του, Ιρανός και θέλει να φορτώσουνε από το Μπατάρ Αμπάχ και να πάνε Κίνα. Ο Ν. λέει ότι θα του απαντήσει μετά από δυο μέρες λόγο πολυπλοκότητας ασφάλειας και εμπάργκο.
Κλήση (Αχ) σε (Α) : Aχ: έλα αδελφέ μου.
Α: τα βρήκα σήμερα, τα πήρα.
Αχ: τί ; τί ;
Α: τα φάρμακα.
Αχ: τα έχεις ;
Α: τα έχω.
Aχ: τέλεια.

Επίσης στις καταγραφές της ΕΥΠ ακούγεται κακουργηματικά κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων να ενημερώνει πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ ότι “μόλις τελείωσα από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Καλόφωνο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης