Skip to main content

Να γιατί οι Γερμανοί Τουρίστες προτιμούν την Ελλάδα




kanivalos touristas 20-5-2014Στον απόλυτο εφιάλτη μετατράπηκε για ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών το εξωτικό ταξίδι στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας…

Το 2011 ο 33χρονος Arihano Haiti είχε βιάσει, δολοφονήσει και κανιβαλήσει
τον
40χρονο Stefan Ramin, ενώ είχε απαγάγει και την σύντροφο του, Heike Dorsch, την οποία και κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα της Γαλλικής Πολυνησίας.



Επίσης, ο 33χρονος της είχε επιτεθεί και σεξουαλικά αλλά τελικά εκείνη κατάφερε να αποδράσει και να καταγγείλει το αποτρόπαιο περιστατικό στην αστυνομία.


Ο Arihano συνελήφθη και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως σκότωσε τον Stefan αμυνόμενος, καθώς προσπάθησε να τον βιάσει, ενώ συμπλήρωσε πως βίασε την γυναίκα του για εκδίκηση.


Ωστόσο, όταν η υπόθεση του εκδικάστηκε πρόσφατα, όλοι οι ισχυρισμοί του καταρρίφθηκαν στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον Γερμανό τουρίστα, όπως επίσης και οι ομοφυλοφιλικές τάσεις που είχε.


Σύμφωνα με τους δικαστές, ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί στον άτυχο Γερμανό τουρίστα, τον βίασε, τον σκότωσε, τον έψησε και στη συνέχεια τον έφαγε, ενώ κατάφερε να παρασύρει και την σύντροφό του στη ζούγκλα, λέγοντας της ότι ο αγαπημένος της είχε ένα ατύχημα.


Οι αρχές ανακάλυψαν τότε μέσα στις στάχτες κόκαλα από γνάθο, δόντια και μεταλλικά κομ��άτια που πιστεύεται ότι ήταν τα σφραγίσματα του 40χρονου που τεμαχίστηκε.


Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ένοχο το νεαρό κανίβαλο και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 28 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης