Skip to main content

Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες» Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί.

%25CE%25B9%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2582Δεν ξέρω αν υπήρξε αν υπάρχει ,δεν ξέρω αν λέγεται Ιησούς Βούδας η Μωάμεθ, όλοι όμως μετά βλεγδυμίας καταδικάζουν στην διδασκαλία τους και ζητούν από τους ανθρώπους να μην… έχουν τέτοιες συμπεριφορές .

Πολιτικοί Ψηφίσατε το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας και κατηγορήσατε τους αντιπάλους σας ως αναχρονιστικούς .
Σας παραθέτω μόνον μια περίπτωση συμπεριφοράς ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων σε παιδί, του ενός που ήταν και βιολογικός πατέρας του .
Άργος: 20 χρόνια φυλακή για τον πατέρα που βίαζε με τον σύντροφό του τον γιο του 05|01|2017
Ένοχοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Σπάρτης ο πατέρας ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του βίαζαν τον 12χρονο γιο του όπου μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το περασμένο Ιούλιο οι αρχές κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Παρόλο που ο εισαγγελέας πρότεινε την ανώτατη ποινή για τους δύο κατηγορούμενους, το δικαστήριο επέβαλλε στον καθένα συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς να αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό. Επομένως, αμφότεροι πρόκειται να πάρουν το δρόμο των φυλακών. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν ο 12χρονος είχε επιστρέψει σπίτι του έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του διαζευγμένου πατέρα του στο Άργος, στο οποίο εκείνος διέμενε με τον σύντροφο του. Όταν το παιδί άρχισε να εξιστορεί τα γεγονότα των διακοπών του, τότε η μητέρα του και η γιαγιά του συνειδητοποίησαν τα όσα είχαν συμβεί σε εκείνον. Στη συνέχεια ιατροδικαστή ανέλαβε να εξετάσει το 12χρονο αγόρι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα του και ��ον σύντροφό του.
Ο 12χρονος διέμενε μόνιμα με τη μητέρα και τη γιαγιά του στην Αθήνα μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 από όπου και θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τον πατέρα του που ζούσε στην Αργολίδα, καθώς οι γονείς του ήταν διαζευγμένοι από το 2009. Παρόλο που το παιδί είχε επισκεφθεί τον πατέρα του για λίγες ημέρες, τελικά, έμεινε μέχρι τον το επόμενος έτος οπότε και τηλεφώνησε στη γιαγιά του, λέγοντάς της ότι πονούσαν τα δόντια και τα ούλα του.
Τότε, επειδή η μητέρα του νεαρού παιδιού έλειπε στη Γερμανία, η γιαγιά πήγε στο Αργος και πήρε τον εγγόνο της. Έπειτα, ο 12χρονος αποκάλυψε στη γιαγιά του τα όσα καθημερινά βίωνε από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και από τον σύντροφό του ο οποίος διέμενε μαζί τους. Στη συνέχεια μετά την ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου αγοριού οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
Την Τετάρτη, στο δικαστήριο, αρνήθηκαν τις κατηγορίες χωρίς, να αμφισβητήσουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα οποία τα απέδωσαν σε κακές παρέες που είχε το παιδί όταν έμενε με τη γιαγιά του. Τέλος, τα λεγόμενά τους δεν έπεισαν και έτσι αμφότεροι κρίθηκαν ένοχοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης