Skip to main content

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι ή κατά εντολήν



%25CF%2589%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2Το 1974 χάσαμε την μισή Κύπρο και επί Κ Μητσοτάκη ο Οζάλ επισκέπτεται την Αθήνα. Οι Κύπριες μανάδες και αδερφές που είχαν αγνοουμένους τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος έξω από την Βουλή γιατί με την παρουσία τους αμαύρωναν την επίσκεψη.
1974 %257E1Ο δε Χατζηφωτίου ο δημοσιοκάφρος όταν μπήκε στο ναυτικό όμιλο που θα έδιναν δεξίωση για τον Οζάλ διέταξε να κατέβει ο πίνακας ο τεράστιος με την μάχη του Ναβαρίνου από τον τοίχο διότι θα ήταν προσβολή για τον Τούρκο προσκεκλημένο. Εν συνεχεία η κυβέρνηση Σημίτη ευχαριστεί τους Αμερικάνους που οι Τούρκοι μας πήραν τα ΙΜΙΑ ο δε υπουργός της ο Πάγκαλος όταν ερωτήθηκε γιατί κατέβηκε η σημαία από τα ΙΜΙΑ είπε την πήρε ο αέρας. Με την επίσκεψη του Κλίντον στην Ελλάδα τότε η Χίλαρη ζήτησε να αποναρκωθετήσουμε τον Έβρο, οι πολιτικοί μας σύσσωμοι δέχτηκαν, τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα με την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον Τούρκο να απειλεί για την Θράκη, παρέλαση θα κάνει. zeimpekiko%2ByorgakisΟ Γιωργάκης ο Παπανδρέου αυτή η διάνοια αγάπησε ξαφνικά σαν υπουργός εξωτερικών που ήταν τον Τούρκο Τζέμ , τον προσκαλούσε στην Ελλάδα για να του δείξει τα νησιά και οργάνωνε βραδιές ζεμπέκικου (λες να του άρεσε το Οθωμανικό δίκαιο και να το γύρισε? Αναρωτιόμουν τότε). Ο Καραμανλής κουμπάριασε με τον Ερντογάν. Τα κανάλια άρχισαν να συναγωνίζονται ποιο θα πρωτοπαίξει τούρκικες σειρές. Ο κίτρινος τύπος αρωγός των καναλιών πρόβαλε τους Τούρκους ηθοποιούς για το πόσο καλοί είναι και πως πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί τους ξεχνώντας αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες « Τούρκο είδες γρόσια θέλει, και άλλον είδες και άλλα θέλει».
Το 2011 μετά την είσοδο στο μνημόνιο από το τέρας τον Παπανδρέου υπογράψαμε και άλλα 11 μνημόνια με την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα, όμως αυτά τα ξεχάσαμε.
Εν συνεχεία όταν τσακώθηκαν οι Τούρκοι με τους Ισραηλίτες , οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν συμμαχία με τους Ισραηλίτες (υποτίθεται γιατί τίποτα δεν είδαμε, μόνο να ζητάνε ξέρουν και να λένε ότι είμαστε ρατσιστές). Ήρθαν με τα αεροπλάνα τους στην Ελλάδα και πέταξαν από πάνω και ευτυχώς βρέθηκαν κάτι σμηνίτες στον Άραξο που αρνήθηκαν να τους εξυπηρετήσουν. 1.dendias syiangwgi7Όλοι οι πολιτικοί μας μηδενός εξαιρουμένου καπελώθηκαν με το κιπά, ίσως γιατί έλκουν την καταγωγή τους από εκεί. Τώρα που ο Τούρκος ο φίλος ο καρντάσης μαζί με το τσιράκι του τον Ράμα ή ιτς ογλάν (δεν ξέρω ακριβώς την ονομασία βοηθείστε με ) , ζητάνε την μισή Ελλάδα, μπορεί και παραπάνω. .imagesΗ Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται χωρίς χρήματα, χωρίς φάρμακα, χωρίς πυρομαχικά, χωρίς καύσιμα , και με το φρόνημα του στρατού λόγω της οικονομικής εξαθλιώσεως, όχι τόσο υψηλό όσο έπρεπε να είναι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί μας (πείτε τους αλλογενείς, πείτε τους βλάκες, πείτε τους προδότες ή μειωμένης ικανότητος ) φταίμε και εμείς που δεν διαμαρτυρηθήκαμε και δεν κάναμε τίποτα ίσως από μικροκομματικά συμφέροντα ίσως από ζαμανφουτισμό αγόμενοι κα φερόμενοι. tsipras%2Ball%2BjpgΘέλω να κλείσω με τον στίχο του Κωστή Παλαμά και το αφιερώνω λόγω γήρατος σε κάποιον νέο που θα διαβάσει το άρθρο « ανάξιος όποιος δεν μπορεί, μέσα στο σεισμό το χαλασμό, κάστρο την γνώμη του να χτίσει».

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης