Οι παραβολές του Οσίου Παπανδρέου.

%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85 %CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF


Αρθρογραφεί ο Μοναχός Ευλάμπιος από τη Σκήτη Κουτσουκαρίου και βοήθειά μας!

Βαδίζοντας το δικό του μοναχικό δρόμο προς την Ιερουσαλήμ με τις κινήσεις του και τη στάση του καθοδηγεί και κυβερνά με παραβολές και συμβολισμούς Εσείς όμως άπιστοι αγανακτισμένοι δεν καταλαβαίνετε το βαθύ του πνεύμα για αυτό και θα προσπαθήσω με όλη την πίστη που έχω στο όνομά του να σας να σας μεταφέρω το βαθύ και ύψιστο νόημα των πράξεών του. Δεν τον είδαμε το Πάσχα να κάνει κανό στο πέλαγος; Με την πράξη του αυτή ήθελε να μας δείξει ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να τραβήξουμε σκληρό κουπί. Όταν έτρεξε στον μαραθώνιο με τη στολή του Κεραυνού ήθελε να πει ότι πρέπει να γίνουμε Flash Gordon για να ξεφύγουμε από μεταλλαγμένους και τράπεζες. Όταν επισκέφτηκε όλες τις χώρες του Κόσμου εννοούσε να κάνουμε και εμείς το ίδιο, πλέον για όλους τους Έλληνες όπου φύγει φύγει και όπου γη και πατρίς. Η κορυφαία πράξη του ήταν το προπροηγούμενο σαββατοκύριακο που πήρε το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο, πήγε στο γυμναστήριο στο Λονδίνο και έφαγε σούσι και σασίμι. Η σημασία αυτής της πράξης ήταν να την κάνουμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέσον για άλλες χώρες διότι αν μείνουμε θα μας ψήσει το ψάρι στα χείλη. Για αυτό πρέπει να ερευνάμε όλοι τις γραφές με πάθος για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και τις πράξεις και τα λεγόμενά του.

Άγετε εν ειρήνη!

Σχόλια (0)

 • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ…

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ…. ΑΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ….

  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ 100% ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ/ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ…..

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΝΟΝ Ο Κ. GAP, O ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ….
  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ….

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΕΝ' ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΗ 19η ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΝΕΤ, ΚΑΙ ΩΡΑ 09:45, ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ….

  ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΥΦΟ:
  "H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ".

  ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ", ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ….

  1. Ή ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…
  2. Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ
  3. Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  4. Ή ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ
  5. Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ" ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. GAP
  6. Ή ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΚΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π ΛΙΣΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

  ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ…. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!

  ΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.659