• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • ‘Οταν οι διπλωμάτες μας στην Αμερική συνεχίζουν τον… τουρισμό τους και το ΥΠΕΞ… κοιμάται

‘Οταν οι διπλωμάτες μας στην Αμερική συνεχίζουν τον… τουρισμό τους και το ΥΠΕΞ… κοιμάται

aoristies-placeholder image


tsamouro usa
Κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑΕίναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά… ”γενοκτονία”. Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά… φιλανθρωπικούς σκοπούς. Υποστηρίζουν ότι Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μπουμπουλίνα και άλλοι ήρωες της επανάστασης ήταν… Αλβανοί. Ενδεικτική και η προπαγάνδα τους στο διαδίκτυο μέσω μιάς από τις Οργανώσεις τους CHRA (Chameria Human Rights Association). Μέχρι και η στρατιωτική Ακαδημία της Μεγ. Βρετανίας έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά στην Ελλάδα της κρατικής ”ρεμούλας”, όπως συνηθίζεται, ”πέρα βρέχει”.
Σημ.: Φυσικά, η σκόρπια ”οργανωμένη Ομογένειά μας”, χωρίς ”λόμπι”, ηγεσία κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, φρόντισαν από τον χρόνο 1996 να την… διαλύσουν γιά να ”επιβάλουν” την κρατικοδίαιτη απάτη τους, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ).
Και επίσημα οι επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εις βάρος της ΕλλάδαςΟ πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ισχυρίστηκε σε επίσημη δήλωσή του (28 Νοε. ’12) ότι ”τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα”. Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Αβραμόπουλος, εξαιτίας των δηλώσεων, ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αλβανία… Διαπίστωση: Αν οι ”υπηρεσίες” του ανίκανου υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, παρακολ��υθούσαν μόνο στο διαδίκτυο τι γίνεται και πως κινούνται στα περί Τσαμουριάς και άλλα, δεν θα πιάνονταν στον ύπνο, ούτε οι Αλβανοί θα έκαναν τέτοια ”χοντρή πλάκα” στον υπουργό των Εξωτερικών.Σημ. 1: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι γιά το τι έρχεται. ”Χάθηκαν” οι αναφορές;Σημ. 2: Ο ”συγγραφέας”, ”κολλητός” της Ντόρας και τελευταία συνομιλητής του Αβραμόπουλου, που έχει οφεληθεί με φανερά και μυστικά κονδύλια από το ΥΠΕΞ, τι πονηρό ρόλο παίζει στην υπόθεση ”Τσαμουριά”;Σημ. 3: Με το ζήτημα των παράνομων ελληνοποιήσεων Αλβανών με όφελος-μίζα 5.000 ευρώ το ”κεφάλι” γιά τους διπλωμάτες του γελοίου ΥΠΕΞ, γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

To μεγάλο γεγονός!!!

Η Ελλάδα ”σκίζει” στις ΗΠΑ με… κρασί, μεζέ, διατροφή και ”ώπα”

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Κατάντησε μόδα κάθε λίγο και λιγάκι να γίνονται εκδηλώσεις-τραπεζώματα από τις διπλωματικές αρχέ…

Αυτά συμβαίνουν μόνο σ’ ένα διεφθαρμένο, τριτοκοσμικό κράτος

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Kι άλλη ξευτίλα με πρωταγωνιστή μέλος της πολιτικής-κομματικής χούντας:Θαυμάστε πως λειτουργεί η …
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.048