Skip to main content

Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F01%252Faktoploiko saronikos
53Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι Τούρκοι και άλλοι φίλοι γείτονες να αρπάξουν ελληνικά εδάφη. Αυτοί που επεξεργάστηκαν τα σχέδια , επέβαλλαν στην Ελλάδα πρώτα τον οικονομικό πόλεμο και την εξαθλίωση (οι σύμμαχοί μας) έχουν μελετήσει τα πάντα και
νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν και μέχρι στιγμής το έχουν πράξει. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν μεγάλο παράγοντα παρότι ελέγχουν τα πάντα. Και αυτό είναι ο Έλληνας. Πάντα αμυνόμενος μπορεί στο τέλος να κάνει αυτή την άμυνα επίθεση και τότε θα μάθουν το Ουαί τοις ηττημένοις και Αλί της Οικουμένης. Έχει διαφύγει όλων ότι η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο στον κόσμο, μεγαλύτερο και από αυτόν των ΗΠΑ. Θα αναρωτηθείτε που είναι αυτός και δεν το ξέρουμε ότι είμαστε πρώτοι. Είναι τα πλοία της ακτοπλοΐας μας τα ψαροκάικα … που πηγαίνουν στα νησιά.

%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2586%25CE%25BB%25CE%25B1Σε δευτερόλεπτα μετατρέπονται σε αρματαγωγά, οχηματαγωγά κλπ κλπ. Και αντί για επίθεση οι Τούρκοι θα βρεθούν να υπερασπίζονται τα παράλια και την ενδοχώρα τους .

aktoploiko saronikosΟι Τούρκοι ετοιμάζονται στις Αλκυονίδες μέρες να μας στείλουν μιας και θα είναι ήρεμη η θάλασσα και ο Έβρος βατός εκατομμύρια πρόσφυγες και να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός για την έναρξη εχθροπραξιών και δολιοφθορών. Να σας θυμίσω ότι προ ετών Γάλλος πρόξενος πουλούσε βάρκες σε λαθρομετανάστες για να περάσουν στην Ελλάδα και τον ρόλο των ΜΚΟ της Frontex, του κατασκοπευτικού βαν στην Κύπρο κ.λ.π. Αυτή είναι η συμπεριφορά των συμμάχων πάντα. Θυμηθείτε και την συμπεριφορά των Άγγλων στον Ελληνικό Εμφύλιο. Ας είναι ανώτεροι στα όπλα οι Τούρκοι, ας έχουνε καλύτερο οπλισμό και το 1821 τα ελληνικά πυρπολικά και μπρίκια τα βάλανε με κορβέτες, με φρεγάδες και ναυαρχίδες του Καπουδάν Πασά και βγήκαν νικητές.

Το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου (ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων) την περίοδο των Κυπριακών παρ’ όλες τις πιέσεις που ασκούσε ο Πρόεδρος Τζόνσον λειτούργησε πραγματικά ως Έλληνας. Οι Τούρκοι φώναζαν και είχαν ετοιμαστεί για πόλεμο. Τότε έστειλε ομάδες ΛΟΚ από τα ελληνικά νησιά στα παράλια της Μικράς Ασίας μ�� εντολές να εισχωρήσουν στα ενδότερα της Τουρκίας να κάνουν δολιοφθορές, να καταστρέψουν. Όταν μετά τα βρήκε με τον Τζόνσον (οι Αμερικάνοι υποχώρησαν μόνο και μόνο γιατί ο Παπανδρέου απεκάλυψε το σχέδιο και είδαν την μεγάλη ζημιά που θα πάθαινε η Τουρκία) υπήρξε όμως το πρόβλημα το πως θα γύριζε χωρίς να φανερωθεί το σχέδιο ο ελληνικός στρατός ; Ο 6ος αμερικανικός στόλος που ναυλοχούσε στο Αιγαίο διατάχθηκε να κάνει τότε ασκήσεις στα Μικρασιατικά παράλια, έβγαιναν τότε έξω στην στεριά 100 Αμερικάνοι και γύριζαν 150. Μετά από μία βδομάδα ασκήσεων μάζεψαν όλους τους Έλληνες και γύρισαν πίσω όπου αποβιβάστηκαν στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι. Οι Αμερικάνοι πήγαιναν στην Τρούμπα και οι δικοί μας στα φορτηγά των ¾ της εποχής. Για να μην σας κουράσω δεν θα σας πω για τις ομάδες των ΟΥΚ και τι έκαναν στην Κύπρο και σε άλλα μέρη. Οι Έλληνες είμαστε απρόβλεπτοι, υπάκουοι στις αρχές μας αλλά σαν τους αρχαίους όταν πρόκειται για βωμούς και εστίες μας πιάνει η Ιερή Μανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης