Skip to main content

ΠΑΓΚΑΛΟΣ:”ΣΚΑΣΕ,ΒΟΥΛΩΣΤΟ, ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ…”



thumbnailΤου Γιάννη Ντάσκα
Στη σημερινή εκπομπή του Νίκολόπουλου (ΚΟΝΤΡΑ00.00-02.00) ασχολουμαστε πολύ με τις λίστες των χρημάτων στο εξωτερικό (Λαγκάρντ-Μπόργιανς,ακινήτων κλπ.Αναφερόμαστε σε ονόματα,αλλά στις δυσκολίες να βγαίνουν όλα τα ονόματα.

Στο “DOCumento” ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει τρία μεγάλα ονόματα πολιτικών και ζητεί να ερευνηθεί αν σχετίζονται με ίδια στη λίστα Μπόργιανς χωρίς σε καμία περίπτωση να τα υιοθετεί ως σχετιζόμενα.
Ο δημοσιογράφος Κ. Τριάντης επικοινωνεί με τον κ. Πάγκαλο να ρωτήσει αν έχει σχέση μια κυρία Pangalou που εμφανίζεται.
Δείτε τις δυσκολίες των δημοσιογράφων να ρωτήσουν απλά πράγματα και να πάρουν μια απλή διάψευση του στυλ “Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το όνομα και με αυτή τη λίστα”.
ΠΑΓΚΑΛΟΣ :Τι θέλετε παρακαλώ; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ….Εχετε καμία σχέση με καταθετικό λογαριασμό στην τράπεζα ΒCEE του Λουξεμβούργου; ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ως τι με ρωτάτε τώρα; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ Ως δημοσιογράφος που εργάζεται σε εφημερίδα και… ΠΑΓΚΑΛΟΣ Γιατί εμένα και όχι κάποιον που να τον λένε Γιώργο Παπαδόπουλο για παραδειγμα; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ Επειδή εμφανίζεται ένα όνομα Παγκάλου ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Κοιτάξτε εγώ νομίζω ότι αναλάβατε τις ευθύνες σας και τους κινδύνους σας, γράψτε ό,τι θέλετε, να ξέρετε ότι… ΔΗΜ:Οχι δεγράφουμε ότι θέλουμε πήρα να ρωτήσω… ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Τώρα τι θες; Σκάσε όταν μιλάω!
Είπαν και λίγα ακόμα και κατέληξε ο κ.Πάγκαλος με το “βουλώστε το”.
Κατά τα άλλα ο κ. Πάγκαλος έχει υπηρετήσει τη δημοκρατία μας, μέλη της οποίας έχουν δημιουργήσει τις περίφημες λίστες Λαγκάρντ κλπ, αλλά η δημοκρατία μας αδυνατεί ως σήμερα να τις πάρει και να λάβει μέτρα. Τι μέτρα; Τι μέτρα π.χ. χρειάζονται για την εφοριακό που έχει 6,5 εκατομ στη λίστα Λαγκάρντ και συγγενής της, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μια μεγάλη επιχείρηση απο το πουθενά; Απο αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος το “σκάσε” και το “βούλωστο” είναι τα εντυπωσιακά. Εμείς σταματήσαμε στη λέξη “κινδύνους”.Τι εννοεί ο (και)οινοπαραγωγός της Κέας; Ό,τι καταλαβαίνουμε με το φτωχό μας το μυαλό; Θα επανέλθουμε εκτενώς στην εφημερίδα FM VOICE την ερχόμενη Πέμπτη…πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης