• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στα 150 χρόνια από την Γέννηση του Κωνσταντίνου Καβάφη. Κόρινθος 4EVER!!!

Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στα 150 χρόνια από την Γέννηση του Κωνσταντίνου Καβάφη. Κόρινθος 4EVER!!!

aoristies-placeholder imagekava
Η Κόρινθος είναι από κείνες τις περιοχές που συνδυάζουν  Βουνό και Θάλασσα. Βέβαια πως ο δήμαρχος (ενόψει εκλογών φυσικά) κατάφερε να συνδυάσει ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Καβάφη με γουρουνοπούλες, κλαρίνα και χορωδίες ΚΑΠΗ και προεκλογικές ανακοινώσεις βεβαίως βεβαίως ο Θεός και
η ψυχή του το ξέρουν. Ναι όσο περίεργο και να φαίνεται και να ακούγεται ο δήμαρχος κατάφερε να κάνει μία βραδιά που εφάμιλλη της  είχαμε να δούμε από την ταινία Γάμος αλά Ελληνικά. 150 χρόνια από την γέννηση του Αλεξανδριανού ποιητή γιορτάστηκαν με σούβλες άφθονη παγωμένη μαύρη μπύρα και λατρεμένα ΚΑΠΗ που τραγουδούσαν Θεοδωράκη και Ζαμπέτα χωρίς να ξεχνάμε και τα κλαρίνα βέβαια. Μέσα στο πνεύμα της βραδιάς και γω κλείνοντας θέλω να σας πω Allons enfants de la Patrie, Le jour de gloire est arrivé.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Οι πρωθυπουργοί φτιάχνουν ανθρώπους όπως βγάζουν νομίσματα: Τους δίνουν ό,τι αξία θέλουν αυτοί, και ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να τους δέχεται στην τρέχουσα τιμή τους και όχι στην πραγματική τους αξία.

Περί Τσοχατζόπουλου Λιακουνάκου και ΣΙΑ. Πολεμικές Δαπάνες.

Οι πολεμικές δαπάνες είναι σαν τη λίμα και τη γάτα. Η γάτα γλύφει τη λίμα , αλλά ταυτόχρονα και …

Η σταθερότητα στις αποφάσεις είναι συχνά απλό δείγμα βλακείας. Δείχνει ανικανότητα να σκεφθείς το ίδιο πράγμα δυο φορές.

Πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους μετανάστες και να δημιουργηθούν χώροι φιλοξενία…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.653