Skip to main content

Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κουλουρά στον Πειραιά.Ο Γιάννης Αγιάννης θα ξεχρεώσει τους αναίσχυντους που έπαιρναν δάνεια εις υγείαν του κορόιδου.

7676Οι Πειραιώτες θα πληρώσουν 253 εκατ. ευρώ έως το 2051Το αστρονομικό ποσό των 253 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2051 θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες του Πειραιά για...οράματα των τυχάρπαστων αιρετών. Αν όχι τώρα , το μέλλον τους
είναι προδιαγεγραμμένο, οι βλαχοδήμαρχοι και οι ΣΥΝΑΥΤΟΙ θα καθίσουν στο σκαμνί.
fylakes
Πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ σε κουλουρά επέβαλε o Δήμος Πειραιά, με το αιτιολογικό ότι…απουσίασε από το πόστο του και δεν είχε προσλάβει υπάλληλο!Η βεβαίωση της παράβασης έγινε από τη Δημοτική Αστυνομία, στην οποία πολιτικός προϊστάμενος είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, όπως έχει οριστεί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Ωστόσο, το επιβληθέν πρόστιμο θεωρείται άκυρο, καθώς ο νόμος προβλέπει μέχρι 500 ευρώ για ανάλογα αδικήματα. Αυτό φαίνεται πως δεν γνώριζαν οι δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Προφανώς είχαν άγνοια για την τροποποιημένη υπουργική απόφαση του 2017 περί προστίμων για μικροπωλητές κ.α. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί η αιτιολογία της παράβασης για μη πρόσληψη υπαλλήλου που θα αντικαθιστά εν την απουσία του τον κ��υλουρά. Πρόκειται για ένα μεροκαματιάρη που θεωρείται απίθανο να έχει την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει υπάλληλο, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες με εισόδημα κάτω από τρία χιλιάρικα ετησίως για να του έχει δοθεί άδεια να πουλάει κουλούρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης