Skip to main content

Στον ΟΗΕ -γιά την 69η Γεν. Συνέλευση- ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ευ. Βενιζέλος

beni anast

Σχόλιο: Γιά…”λόγους ασφαλείας”(!!!) μόνο ”δημοσιογράφοι” που θα ”δηλωθούν” έγκαιρα, θα καλύψουν τα ”γεγονότα” του κ. Βενιζέλου: Μόνο ”χειροκροτητές”, δηλ. ”αποδέκτες μυστικών και φανερών κονδυλίων-χορηγιών”, ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ και ομογενειακά ΜΜΕ ”γκέττο” Αστόριας.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην Γεν. Συνέλευ��η του ΟΗΕ, Σάββατο απόγευμα 27 Σεπτ., με θέμα: ”Τα υποβρύχια της λίστας Λαγκάρντ”
Ο πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το επιτελείο του να φροντίσει ώστε να έχει αναμνηστική φωτογραφία με τον ‘Ελληνα υπουργό, στο περιθώριο της
69ης Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ή στην δεξίωση προς τιμήν των αντιπροσωπειών χωρών-μελών.
Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρυ ζήτησε από στελέχη του Στέητ Ντηπάρτμεντ να μελετήσουν -γιά να μορφώνονται- τα έργα των κορυφαίων της παγκόσμιας διπλωματίας: Ντ. Mπακογιάννη, G.A.Papandreou, Δ. Αβραμόπουλου και Ευ. Βενιζέλου.
Ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ., συναντήθηκε την Κυριακή (6:00 μ.μ.) στο ελληνικό ”προξενικό κατάστημα” (γεν. Προξενείο) με ”φορείς της οργανωμένης Ομογένειας”, δηλ. με ολίγους και προεπιλεγμένους ”ισόβιους” και άσχετους προεδρο-παράγοντές της (τα γνωστά ”ψώνια”), που ουσιαστικά εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, αλλά αποφεύγει (τι φοβάται;) να κάνει δημόσια ομιλία σε Ομογενείς και διάλογο μαζί τους. Αναμένουμε να μάθουμε, αν στην σύσκεψη ήταν επίσης και ο ”παράγοντας”, πρόεδρος της ανύπαρκτης ”Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας ανατολικών ΗΠΑ” κ. Σωτ. Βαχαβιώλος, εξαιτίας Σαμαρο-Βενιζελικής συν-κυβέρνησης, συνοδευόμενος από τους χουντικούς και χρυσαυγίτες συνοδοιπόρους-φίλους του.
Την Δευτέρα 22 Σεπτ., 9:45 πρωί, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό ως ”νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας” και ”καταστροφέα της Ομογένειας”) στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ. θα πάει ”γιά να υποβάλει τα σέβη του” και να εκθειάσει το αρχιεπισκοπικό… ανύπαρκτο”έργο”.
Στις 22 Σεπτ. απόγευμα, ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπ. Εξ., θα συναντηθεί με εκπροσώπους Εβραϊκών Οργανώσεων, ενώ θα παραυρεθεί και σε δύο εκδηλώσεις εβραϊκού ενδιαφέροντος. Επίσης, στην δεξίωση του πρόεδρου της Τουρκίας. Εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή συνάντησή του με την Ομογένεια, δεν θα υπάρξουν (η μικροσυνάντηση στο γεν. προξενείο, ΔΕΝ είναι ”συνάντηση με την Ομογένεια”). Τα ίδια έκανε στη Νέα Υόρκη και την προηγούμενη χρονιά ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ.
Tα ”επιτεύγματα” του κ. Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη, θα προβληθούν ως ”θρίαμβος”, από ανταποκριτές αθηναϊκών ”μνημονιακών” ΜΜΕ.
Σημ. 1: Δεν είναι ευχάριστο γιά το ελληνικό ‘Εθνος να αντιπροσωπεύεται η -μνημονιακά υπόδουλη- Ελλάδα στο εξωτερικό από αποτυχημένους πολιτικούς-διαχρονικούς υπουργούς, που παραπέμπουν σε σάπιο τριτοκοσμικό κομματικό κράτος-παρία, με ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία.
Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρέσβεις της Ελλάδας (στην Ουάσιγκτον και στον ΟΗΕ), την πλειοψηφία των προξένων στις ΗΠΑ και την ανυπαρξία των Γραφείων Τύπου, τότε η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ δεν είναι γιά μόνο γέλια, αλλά και γιά κλάματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΤΗ, αποτυχημένε ”αρχιεπίσκοπε Αμερικής Δημήτριε”;;;

ΣΕΛΜΑ… ρατσισμός, ανθρώπινα Δικαιώματα, τότε και τώρα: Ο θρησκευτικός ηγέτης και ο θρησκευτικό…

Επιτακτική ανάγκη η άμεση αποχώρηση-αντικατάσταση του αρχιεπίσκοπου ”Αμερικής”. Δεν έχει την υποστήριξη, ούτε την εκτίμηση της Ομογένειας. Θωρείται ανίκανος, αποτυχημένος

Το οικουμενικό Πατριαρχείο, με την πολυδιάσπαση που επέβαλε (1996), εξυπηρετώντας τους μακροχρόνι…

Wikileaks και αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος: Είχε παραδεχτεί ότι ήταν…ΣΙΑ-κωβος Τι αναφέρουν απόρρητα τηλεγραφήματα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

LIMITED OFFICIAL USE PAGE 01 ATHENS 04600 201602Z 47 ACTION EUR-12 INFO OCT-01 ISO-00 EURE-00 CI…