Skip to main content

Συμβόλαιο θανάτου για επιχειρηματία.

ΣΟΚ: Συμβόλαιο θανάτου για επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη!

Από διπλή επίθεση με χειροβομβίδες, αλλά και από πυροβολισμό σχεδόν εξ επαφής στο πρόσωπο κατάφερε να γλιτώσει ένας επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη. Οπως αποδείχθηκε, εις βάρος του είχε βγει συμβόλαιο θανάτου, αλλά για καλή του τύχη, ο εκτελεστής απέτυχε και τις τρεις φορές που επιχείρησε να το εκπληρώσει.
Θύμα της ιστορίας είναι ένας
54χρονος πρατηριούχος υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Εθνους», ηθικός αυτουργός είναι ο 51χρονος συνεταίρος του, ενώ εκτελεστής του συμβολαίου ένας 35χρονος Γεωργιανός, με τους δύο τους να έχουν συλληφθεί.

Ο 54χρονος στάθηκε απίστευτα τυχερός και τις τρεις φορές που ο εκτελεστής προσπάθησε να τον… βγάλει από τη μέση. Οι απόπειρες έγιναν από τον περασμένο Αύγουστο, έως τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι, δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες οι δράστες επιχείρησαν να τον σκοτώσουν τοποθετώντας χειροβομβίδες στο μηχανάκι του. Για καλή του τύχη, δεν εξερράγησαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, οι οποία τις εξουδετέρωσε.

Ο εκτελεστής όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Τον περασμένο Ιανουάριο έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του υποψήφιου θύματος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, σχεδόν εξ επαφής. Ο 54χρονος ήταν για μία ακόμη φορά απίστευτα τυχερός. Η σφαίρα διαπέρασε το σαγόνι του και έφυγε από το μάγουλο, χωρίς να τον σκοτώσει. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε το κουράγιο να κυνηγήσει το δράστη, αλλά δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί π��ς, όπως αναφέρει το «Εθνος», στις πολύωρες καταθέσεις του στην Ασφάλεια, ο πρατηριούχος αρνούνταν πεισματικά να αποκαλύψει ο,τιδήποτε για την πιθανή ταυτότητα και τα κίνητρα των επίδοξων δολοφόνων του, υποστηρίζοντας πως δεν περνάει από το μυαλό του ποιος και γιατί θα ήθελε να τον σκοτώσει.

Τελικά, έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον συνεταίρο του, αλλά και τον εκτελεστή του συμβολαίου, ενώ το κίνητρο φαίνεται πως ήταν οι μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης