Skip to main content

Συναγερμός στην ΔΟΥ Μυτιλήνης- Νεαρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών




apopeira+neouΠερίπου 20 λεπτά της ώρας διήρκεσε η περιπέτεια, που, ευτυχώς, είχε αίσιος τέλος για έναν νεαρό, ο οποίος βγήκε στο εξωτερικό περβάζι των παραθύρων του κτιρίου της Εφορίας Μυτιλήνης, απειλώντας να πέσει στο κενό για να θέσει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός άνδρας, περίπου στις 10:15 το πρωί της Πέμπτης ανέβηκε στον 4ο όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται η Εφορία Μυτιλήνης και απειλούσε να αυτοκτονήσει ,έχοντας βγει στο εξωτερικό «μικρό» διάζωμα που υπάρχει κάτω από τα παράθυρα της ΔΟΥ.



Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, Λιμενικό που πήγαν επί τόπου για να τον πείσουν να μην αποβεί στο μοιραίο διάβημα. Τελικά, ο νεαρός, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και πείστηκε να ξαναμπεί μέσα στο το κτίριο.
Σύμφωνα με το lesvospost.com, ο νεαρός πήγε το πρωί να κάνει ανάληψη από την τράπεζα και είδε πως ο λογαριασμός του είναι άδειος, όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι της τράπεζας χρωστούσε στην εφορία και η εφορία έκανε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών.
Αμέσως ο νεαρός μετέβη στην ΔΟΥ και μετά από πολλές συζητήσεις με υπαλλήλους κατέληξε στο γραφείο του Διευθυντή.
Πριν καν προλάβει να μιλήσει μαζί του… έτρεξε στο μπαλκόνι! Ήταν σε απόγνωση. Φαινόταν πως δεν έπαιζε “θέατρο”, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης