Skip to main content

Σχέδιο Hepsini al. Μία ερώτηση προς τους αρμοδίους: Γιατί έρχονται μόνο μουσουλμάνοι στην Ελλάδα ?

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F25CF258825CF258825CF2588
%25CF%2588%25CF%2588%25CF%2588Μία ερώτηση προς τους αρμοδίους: Γιατί έρχονται μόνο μουσουλμάνοι στην Ελλάδα ενώ μας έχουν πρήξει τα συκώτια ότι στην Συρία (και όντως) υπάρχουν ορθόδοξοι χριστιανοί; Έχουμε και από Αιθιοπία και από Αίγυπτο και από Ιράκ πρόσφυγες, γιατί
έρχονται μόνο μουσουλμάνοι και κανένας χριστιανός; Έχει μπόλικους! Στην Αιθιοπία είναι το 60% κόπτες. Που είναι αυτοί; Τους χριστιανούς τους σφάζουν σαν αρνιά! Κυνηγημένοι είναι οι μουσουλμάνοι; Γιατί φτάνουν μόνο αυτοί στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι εύκολη: κάποιο σχέδιο θα εξυπηρετήσουν οι μουσουλμάνοι. Έτσι δεν είναι υπουργοί μου;

Η διεθνής νέα τάξη πραγμάτων επιβάλλει και διευκολύνει την μεταφορά μουσουλμάνων λαθροεισβολέων στην χώρα μας και οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας κωφεύουν στις αντιδράσεις των Ελλήνων και παρουσιάζουν ανεπαρκή,
αναποτελεσματικά μέτρα σαν μοναδικές εφικτές λύσεις λ.χ. Ο φράκτης στον Έβρο, η Frontex, η επαναπροώθηση, χώροι φύλαξης μεταναστών και τόσα άλλα.
Σε μια καθαρή χριστιανική κατά την πλειονότητα χώρα μετέφεραν και συνεχίζουν να αλλοιώνουν το πληθυσμό με εκατομμύρια μουσουλμάνους, παρείσακτους.


Τα πρακτορεία ειδήσεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα διεθνή πόρταλ τηρούν σιγή ασυρμάτου για τα τεκταινόμενα και τα επερχόμενα που θα συμβούν και στην χώρα μας ορισμένως.


Στην γειτονιά μας στην Αίγυπτο σε μία χώρα 90 εκατομμυρίων ανθρώπων που συμβίωναν αρμονικά για πάνω από 1400 χρόνια χριστιανοί και μουσουλμάνοι 800.000 φανατικοί μουσουλμάνοι -τόσους απαριθμούν τα επίσημα στοιχεία- κατέστρεψαν εκ θεμελίων 53 χριστιανικούς ναούς και κατέκαψαν 40.


Να μην αναφέρω το Ιράκ που επί Σαντάμ ανθούσε η χριστιανική κοινότητα ανεξάρτητα από το δόγμα. Σήμερα οι εναπομείναντες χ��ιστιανοί τελούν τα λειτουργικά τους καθήκοντα σε κατακόμβες που έχουν σκάψει κάτω από τα υπόγεια των σπιτιών τους.


Στην Συρία ο μπαλτάς και το λεπίδι έχουν στομώσει στα χεριά των πιστών του Αλλάχ που δουλεύουν ασταμάτητα.


Τα ΜΜΕ όμως συνεχίζουν την σιγή ιχθύος. Να θυμίσω ότι στο παρελθόν απήχθη ένας ελληνορθόδοξος μοναχός από την μονή Ραϊθούς του Σινά με 18 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην απαγωγή του και πορεία προς την Παλαιστίνη.

Δεν μάθαμε τίποτα. Σώθηκε δε χάρις την επέμβαση των βεδουίνων που ζουν έξω από την μονή, μετά από 3ωρο κυνηγητό και ομηρία.


Η βιβλιοθήκη της Αικατερίνης του Σινά περιέχει χειρόγραφα ανυπολόγιστης αξίας και είναι το ίδιο σημαντική με την βιβλιοθήκη του Βατικανού.


Η καταστροφή αυτής της βιβλιοθήκης θα είναι μεγαλύτερο πλήγμα από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Σήμερα φιλοξενούνται Μουσουλμάνοι στα Ελληνικά ορθόδοξα Μοναστήρια… και με την εγκληματική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ορισμένοι νεόφερτοι αναξιοπαθούντες…τι θα συμβεί αύριο;
Στο Κιλκίς και όχι μόνον εκεί οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.Τι θα συμβεί;;;
Οι εν δυνάμει θύτες για να μπορέσουν να αφαιρέσουν μια ανθρώπινη ζωή πρώτα απο-ανθρωποποιουν τον εαυτός τους και μετά τον «αντίπαλο». Η ιδεολογική αυτή διαδικασία προχωρά εντατικά («οι μετανάστες είναι τρισάθλιοι και υπάνθρωποι που κουβαλάνε κάθε λογής αρρώστιες διαβάσουμε στο facebook», . Πολλοί νομίζουν ότι τα ρατσιστικά κείμενα που κυριαρχούν ειδικά στο διαδίκτυο, είναι μόνο λόγια χωρίς κινδύνους. Κάνουν θανάσιμο λάθος. Το 1999, εποχή μεγάλης ευημερίας και με τα ρατσιστικά κηρύγματα να έχουν πολύ πιο περιορισμένο ακροατήριο, η Ελλάδα έζησε ένα πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα όταν ένας 23χρονος Έλληνας με μόνιμη εργασία πυροβόλησε εν ψυχρώ ανθρώπους για μόνο το λόγο του χρώματος του δέρματος τους.
Ένας νεκρός, δύο παραπληγικοί και 4 βαριά τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα. Αρκεί ένας παράφρονας εμπνεόμενος από κηρύγματα, όπως αυτά της Χρυσής Αυγής, σε μια εποχή κρίσης για να βυθίσει μια χώρα σ’ έναν κύκλο ρατσιστικής ή θρησκευτικής βίας. Έχουμε ήδη πολύ μεγάλα προβλήματα, ας μην αυτοκτονήσουμε εξευτελίζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Οι Πολιτικοί μας ας ενσκήψουν στα προβλήματα του Λαού,της ανεξέλεγκτης εισβολής και ας δουν ότι η θάλασσα έχει σύνορα και υφαλοκρηπίδα..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης