Skip to main content

Τα ”πονηρά κόλπα” του Ισραήλ με το φυσικό αέριο.

aoristies-placeholder image


%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BF%CE%BFΤην ώρα που στην Κύπρο υπογραφόταν το μνημόνιο ενεργειακής συμφωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης καλούσε την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο δέσμευσής της για την εξαγωγή του φυσικού αερίου της χώρας από τον τερματικό σταθμό υγροποίησης στην Κύπρο, ισραηλινά MMEγνωστοποιούσαν ότι, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συνομιλίες με την Αγκυρα για την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει αέριο στην Ευρώπη, μέσω τουρκικού εδάφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Δέκα τρόποι αποβλάκωσης της κοινής γνώμης, από τις κυβερνήσεις, με την βοήθεια των ΜΜΕ

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι …

Η ”λίστα Λαγκάρντ” αλλοιώθηκε 8 Ιουλίου 2011, επί υπουργίας Ευάγγελου (Benny) Βενιζέλου στο Οικονομικών (είχε αναλάβει καθήκοντα 14 Ιουνίου 2011)

Η συγκυβέρνηση των ψευτών-πολιτικών απατεώνων, ”τελείωσε” στην συνείδηση του λαού Η ”λίστα Λ…

Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει το…δάνειο της ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ!Κι άλλο σκάνδαλο στον Καναδά. Ο… ”μπουμπούκος” σε ρόλο… πυροσβέστη

Είχε δοθεί από την Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Καναδά), με εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου. ‘Οτα…