Την τιμή της Ελλάδας φαίνεται να την κρατούν μόνο οι γυναίκες.%CE%B3%CE%B8%CF%85%CE%B3%CF%86Τρόμος στη ΔΟΥ Χανίων: «Την είδα με τον μπαλντά στο χέρι…»
Τον τρόμο βίωσαν οι συναλλασσόμενοι και οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χανίων όταν φορολογούμενη εισέβαλε με τον μπαλντά στην εφορία και απείλησε τους υπαλλήλους. Η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου, Κλεοπάτρα Μπερτσουλάκη, που ήταν μπροστά στο περιστατικό δήλωσε:

«Η φορολογούμενη ζήτησε από τους συναδέλφους να κάνει ξεχωριστή φορολογική δήλωση από τον σύζυγό της. Οι υπάλληλοι της εξήγησαν ότι αυτό αντίκειται στις διατάξεις και δεν μπορεί να γίνει εφόσον δεν είναι διαζευγμένη. Στην προσπάθειά μας να την ηρεμήσουμε εκείνη έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο από την τσάντα της και είπε: ‘Δεν γίνεται… θα σας δείξω εγώ’ και άρχισε να χτυπά το γραφε��ο του Προϊσταμένου».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κ. Μπερτσουλάκη η φορολογούμενη φώναζε ότι δεν θέλει να της πάρουν το εφάπαξ και τη σύνταξή της και χτυπούσε τα γραφεία, μέχρι που ήρθαν οι άνδρες της αστυνομίας και τη συνέλαβαν.

«Θα μπορούσε ο μπαλντάς να είχε χτυπήσει και το κεφάλι κάποιου συναδέλφου» αναφέρει η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου ενώ εκφράζει την ανησυχία της για τη «στοχοποίηση των υπαλλήλων στις ΔΟΥ από τους πολίτες».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι εργαζόμενοι στις εφορίες είναι και αυτοί φορολογούμενοι και δεν πρέπει να στοχοποιεί τους εργαζόμενους των υπηρεσιών μας. Είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά» σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Μπερτσουλάκη.
Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Δήλωσε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί από τότε που ανέλαβε το υπουργείο.

Εμείς του λέμε: Η καλύτερη μέθοδος για να μπορέσεις να κοιμηθείς, είναι να φαντασθείς ότι είναι …

Τι πολιτική θα ακολουθήσω?

Όλοι με ρωτούν και θέλουν να καταλάβουν τι πολιτική θα ακολουθήσω. Γιατί δεν προσπαθούν να κατα…

Αν δεν πεινάσουν οι φτωχοί, οι πλούσιοι δε χορταίνουν.

Σας δίνω το λόγο μου ψηφίστε άφοβα μου το είπε και ο Σόιμπλε Τα συλλογικά εγκλήματα δεν ενοχοποιο…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.282