Skip to main content

Το διάφορο (τόκος) έφαγε το καπιτάλι.

aoristies-placeholder image

%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B1Σε τι σύνορα θα μαντρωθεί το 75% νεόπτωχοι,νεοαλλοδαποί, νεοπρόσφυγες δεν γνωρίζω, όπως και που θα φτάσει η τράμπα του εθνικού πλούτου, δηλαδή, των πετρελαιοφόρων συνόρων μας, πόσα θα είναι τα αργύρια?
Από το 1974 έως και σήμερα είχαμε..
δικομματικούς διορισμούς, 50% ΝΔ -50% ΠΑΣΟΚ σε θέσεις κλειδιά, άμυνας, οικονομίας, διοίκησης, εκκλησίας του τύπου που οδηγούν στο ξεπούλημα των πάντων και ιδίως με τις ξεναγήσεις που είχαν ξεκινήσει στους συμμάχους μας βάσει του δόγματος ιδού σερ ο στρατός σας. Η αντικειμενική αλήθεια στην Ελλάδα είναι του στυλ της κυρα Μαριγώς ,τα ποντίκια τα λέμε κουφά, τον καρκίνο τον λέμε η επάρατος νόσος, οι νεόπτωχοι και οι 2-3 εκατομμύρια αυριανοί ξεσπιτωμένοι δεν θα γνωρίζουν το γιατί ,τα αποτελέσματα της προδοτικής οικονομικής πολιτικής θα είναι κρανίου τόπος, οικτρών το ιδείν. Οι τελεσίδικες εδαφικές μεταβολές έρχονται. Οι νικημένοι στη Μέση Ανατολή και στην λεκάνη της Μεσογείου εύκολα φαίνονται, τα πετρέλαια (άσφαλτος) των κρατών ιδιοκτητών μοιράστηκαν υπέρ των ΗΠΑ, μειώθηκε κατακόρυφα το ποσοστό της ΕΟΚ.
Δύσκολα θα φανεί ο τελικός νικητής Τεξανός ή Εβραιοκαθολικός.Πολλές φορές πλουραλισμός για την NSA σημαίνει το ρευστό της επιρροής ανάμεσα στα κεφάλια Τεξανών Εβραιοκαθολικών.Αν κερδίσουν τελικά οι Τεξανοί θα έχουμε, θα μας προκύψει μεγάλη Βουλγαρία, αν οι Εβραιοκαθολικοί μεγάλη Αλβανία. Η Τουρκία ο τέταρτος σε δύναμη στρατός μετά τον τέταρτο του Σάχη, τον τέταρτο του Ιράκ θα έχει την ίδια τύχη. Η μόνη δύναμη που θα μείνει στην Τουρκία θα είναι το φράγμα του Ατατούρκ.Δεν τρελάθηκε η πετρελαιοβιομηχανία στον πετρελαιοφόρο Μουσουλμανικό χώρο να αφήσει νικητή και τροπαιούχο τον τουρκικό ή άλλον μουσουλμανικό στρατό.
Οι οικονομικές ��αταστροφές της περιοχής μας, τα ποσοστά αναδιανομής καυσίμων ετεροχρονισμένες από εδαφικές μεταβολές είναι τελεσίδικα προκαθορισμένες από τους τσάρους, βασιλείς των χρηματιστηρίων τύπου Άβερελ Χάριμαν, , Chase Manhattanκαι την National Security Agency.
H NSA είναι ο συντονιστής των κεφαλαίων του πετρελαίου, όπλων χημικής βιομηχανίας για να μην αρπάζονται στο εσωτερικό των ΗΠΑ τόσο ξετσίπωτα όσο το συνηθίζουν στο εξωτερικό. Στον τρίτο κόσμο, την περιφέρεια η υπόθα παραξετσιπώνεται.
Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Τίρανα 1992 με τα ίδια ακριβώς λόγια των Τσιάνο, Μουσολίνι στο τελεσίγραφο 28/10/1940 μιλά γαι Τσαμουρία σημείωνε Νότια Ήπειρο-Βλέπε άρθρο στην Αυγή για Τσάμηδες 25/4/1992 σελίδα 12. Υφυπουργός των ΗΠΑ μιλά για ΣΚΟΠΙΑ και σε λίγα χρόνια ΕΝΘΥΜΟΥ ο ίδιος θα εννοεί λιμάνι Θεσσαλονίκης και Μακεδονίες. Οι διορισμοί Αμερικάνων υπηκόων επιχειρηματιών σαν πρωθυπουργών.. Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Άτσεσον : αγοράσαμε την Ελλάδα με τα δολάρια μας από την Αγγλία, ενώ λίγο αργότερα ο Μπους συμπλήρωσε : το οικονομικό συμφέρον των ΗΠΑ είναι υπεράνω των συμφερόντων της ανθρωπότητας.
Η ΕΟΚ με υποθήκη και εγγύηση τα πετρέλαια άσφαλτό μας , μας ενέταξε το 1981.. πλήρες μέλος μας δανειοδότησε και μας δανειοδοτεί.
Τώρα…. ένα είναι σίγουρο θα είμαστε το πρώτο εν πτωχεύσει μέλος ή πρώην μέλος της ΕΟΚ. Με κατασχεμένα για χρέη τα πετρέλαια άσφαλτο με απειλούμενα σύνορα θα μας κρατήσει? Με ποια ταχύτητα απομακρυνόμαστε από την ΕΟΚ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Η επιστήμη όταν είναι επιστήμη είναι επαναστατική.

Όσα δεν γνωρίζουμε είναι πολλαπλάσια από ότι γνωρίζουμε για την κρίση- πολεμικές δαπάνες, για τι…

Δεξιά στην οικονομία. Αριστερά στην πολιτική.

“Ποιον ωφέλησαν οι βάσεις, οι στρατιωτικές προετοιμασίες κλπ φάνηκε στα Κυπριακά. Ενώ είχαμε δύ…

Παράνοια

Η πρώτη ύλη για πυρηνικές βόμβες είναι εν αφθονία, για τη λειτουργία πυρηνικών εργοστασίων ηλεκτ…