ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ%CE%B5%CF%86Σαράντα χρόνια χρειάστηκαν για να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την Ελλάδα.
Το σχέδιο απέβλεπε σε πρώτη φάση στην δημιουργία μηχανισμών για την διάλυση των ηθικών αξιών του Έθνους, στην προώθηση αχρήστων και απάτριδων Ελληνοφώνων σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού και στην καταστροφή των παραγωγικών δομών της οικονομίας.

Σε δεύτερη φάση το σχέδιο σκόπευε στην παγίωση των παραπάνω μηχανισμών, στην δημιουργία κρατικοδίαιτων Επιχειρήσεων, στον έλεγχο των ΜΜΕ, στην εμπέδωση της κομματοκρατίας και της συναλλαγής.
Στην τρίτη φάση το σχέδιο παρασύρει τον Λαό στην απάτη του χρηματιστηρίου και στον εύκολο δανεισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες του, να ξεριζώσει τα δένδρα του και να υπερχρεωθεί.. Στην τέταρτη φάση, η Χούντα των πολιτικών σε συνεργασία με τον διεθνή σιωνισμό και τοκογλύφους, καταστρέφει τις υπάρχουσες παραγωγικές δομές, προκαλεί σοκ και δέος στον Λαό, προετοιμάζει, με την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και την λογιστική υπερχρέωση του κράτους, την παράδοση της Ελλάδος όπως τα σιωνιστικά σχέδια προβλέπουν.
Διαβάζοντας τη προηγούμενη ανάρτηση για ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ-ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΚΡΑΜ. θα αποκτησετε μία σαφή εικόνα που βασιζεται η μεθοδολογια των εγκλημάτων που αυτή τη στιγμή τελούνται σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Έλληνες μη φοβάστε, εγερθείτε, ενωθείτε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, ο χρόνος πλησιαζει.

«Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω στον χρόνο ,να σβήσει τα λάθη του και να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά ο καθένας μας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος. Δεν μπορείς να αλλάξεις ότι έγινε, αλλά μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς σε αυτό σήμερα» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Νόμος για την απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού!

Το σχέδιο για να παραδοθούν τα νερά της Ελλάδας έχει ως εξής:Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ(ΠΗΓΕΣ, ΠΟ…

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ……..ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΡΙΚΙΑΖΕΙ !!!!!!!

Οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες με κινητά σαν “αναμνηστικά” από κάποιους που ήταν παρόντες (συνήθω…

ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΫ , (ΔΕΞΙΟΣ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659