Φωστήρες και σωτήρες μας! Πρέπει να τους δοξάσουμε!

aoristies-placeholder image


%CF%89Με παρέμβασή τους Σαμαράς και Βενιζέλος, ως ”μεγάλοι παίκτες στα γεωστρατηγικά της ανατ. Μεσογείου”, μέσω του κυβερνητικού ”χαβαλέ”-εκπρόσωπου Σ. Κεδίκογλου, είπαν: «Oμπάμα, κάνετο όπως εμείς, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου. ‘Οχι όπως ο ανόητος ο Κάμερον στην Αγγλία, που πήγε μέσω Βουλής». (Ζώντας το πολύ success story τους, ξέχασαν ότι ο πρόεδ��ος ΗΠΑ εκδίδει εκτελεστικές διαταγές, όποτε θέλει) Το νέο ”διαμάντι της διπλωματίας”: «Η γεωστρατηγική μας θέση αυτή την ώρα είναι τόσο σημαντική, που σε μας μένει να την αξιοποιήσουμε υπέρ των ελληνικών συμφερόντων» (υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος).
%CF%89%CF%89
ΣΥΡΙΖΑ: «Με το ζήτημα της Συρίας θα ασχοληθούν, η Δούρου και η νέα Tάση της καινούργιας μας Συνιστώσας» ΑΝ.ΕΛ.: «Επειδή εμείς είμαστε Καμμένοι από χέρι, θα ασχοληθεί η Ρα��ήλ με Συρία»
Aπογοήτευση στο Ισραήλ, δήλωση ”Μπίμπι” (πρωθυπουργού): «Είπαμε να τελειώνουμε και με την Συρία, όπως με Ιράκ, Λιβύη κ.ά. Γιατί οι ΗΠΑ δεν μας κάνουν, εδώ και τώρα και αυτήν την δουλειά;» Υπουργάρα ‘Αμυνας Ελλάδας: «Εγώ πάντα συμφωνώ με ότι πει ο Μπίμπι… Shalom».
Εντυπωσιακή η ομοφωνία της ελληνικής κυβέρνησης – Ο αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ: «Ο ‘Ασαντ υπεύθυνος γιά τα χημικά, να γίνει επίθεση στην Συρία». – ο υπουργός ‘Αμυνας: «Να εξακριβωθεί πρώτα ποιοί χρησιμοποίησαν χημικά όπλα» (3 ημέρες πριν είπε άλλα)
Με ψέμματα γιά αφορμή επίθεσης, η Αμερική αυξάνει το δημόσιο χρέος, ο λαός θυμώνει. Προαποφασισμένη η επίθεση (μετά την υποκίνηση εμφύλιου στην Συρία), γιά τα συμφέροντα -πάλι- του Ισραήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Θα ήταν αστείο να περιμένει κανείς (εκτός από… ευχολόγια) πρακτικό όφελος ή κάτι ουσιαστικό για την Ελλάδα, μετά την συνάντηση Ομπάμα – Σαμαρά, στoν Λευκό Οίκο.

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, δυστυχώς, ΔΕΝ μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη τον κ. Σαμαρά, επειδή, παρά τα μ…

Ευτελίστηκε το ελληνικό Κοινοβούλιο (γνωστό περισσότερο και ως ”μπορντέλο”)

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην αποκαλούμενη ”Βουλή των Ελλήνων”, διαπιστώνει κανείς πολύ …

Εξαγριωμένη και η εβραϊκή Κοινότητα ΗΠΑ, με τον υπουργό Δ. Αβρααμόπουλο.

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Αιτία, μία φωτογραφία με ψητό…γουρουνόπουλο Επειδή ο υπουργός Εξωτερικών, πάντα βρίσκει αφορμή…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.653