Skip to main content

Χρήζουν ψυχιατρικής μελέτης εκεί στον Πειραιά.

unnamedΜε την κοινή λογική είναι αδύνατον να καταλάβεις το πως και το γ��ατί πράττουν έτσι εκεί στην Δημαρχεία διότι το
αποτέλεσμα των πράξεων και των αποφάσεων τους είναι να γελάει κάθε πικραμένος.

Από το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγάτση, απέναντι από την πλατεία Κοραή, στον Πειραιά υπάρχει ένα κινητό κατάστημα του Ολυμπιακού όπου πωλούνται πολλά προϊόντα του Ολυμπιακού όπως καπέλα, φανέλες, φόρμες, κασκόλ, κούπες και διάφορα άλλα αξεσουάρ, στους φίλους της αγαπημένους της ομάδας. Το κατάστημα αυτό περιμένει Πειραιώτες και μη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ολυμπιακού και αγοράσουν τα προϊόντα της ομάδας καθώς το κινητό κατάστημα θα παραμείνει εκεί για μια εβδομάδα.

reportaznet%2BpanoΟι Πειραιώτες ως γνωστόν είναι ιδιαίτερη ράτσα. Φίλαθλοι είναι, τσαμπουκάδες είναι, τους αρέσει το χιούμορ έχουν πάρει χαμπάρι το τι συμβαίνει με τον δήμαρχο, και με μπροστάρη τον Τζέρυ πηγαίνουν στο Πούλμαν και ζητάνε: “Μία Παράγκα μου δίνεται;” Πάντως μέχρι στιγμής όχι κασκόλ δεν έχουνε πουλήσει, αλλά ούτε μπρελόκ. Και το ερώτημα είναι: Φέραν το “άρμα του Καρνάβαλου” μέσα στο κέντρο της πόλης γιατί το Καραϊσκάκη πέφτει μακριά;


Στην άλλη γωνία είναι το Δημοτικό Θέατρο, σημαντικό νεοκλασικό μνημείο της ιστορίας της πόλης και περηφάνεια όλων των Πειραιωτών. To αρχαιότερο θέατρο Al Italiana της Βαλκανικής Χερσονήσου, πλεόν κοσμείται εκτός απο τα έργα για το γιοφύρι της Άρτας εεεε για το Τραμ και με ένα πανό για την -άχρηστη- ανθοκομική έκθεση το οποίο πληγώνη την αισθητική κάθε περαστικού. Αλλά ποιος έχασε την αισθητική του για να την βρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά ή έστω ο Δήμαρχος;


Το άλλο παράδοξο είναι το παρεμπόριο. Όλο αναγγέλει “επιχειρήσεις σκούπα” αλλά δεν του φτάνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί, ενώ όταν του φτάναν θέλει να μας πει ότι ήταν λιγότερο το παραεμπόριο. Ένας πιάνεται, δέκα ξεφυτρώνουν.
paremporio1
paremporio2
paremporio3
Το ακόμα πιο παράδοξο και περίεργο είναι ότι ο Δήμαρχος υπέγραψε συμφωνία με την Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για να φιλοξενήσει η πόλη χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που βρίσκονται μέσα στα προσφυγικά camps. Ποιος του έδωσε την άδεια να πάρει τέτοια απόφαση πάνω του, χωρίς να ερωτηθεί κανείς, μόνο και μόνο για τα οικονομικά ωφέλη; Πάντως εάν συνεχίσει έτσι άκουσα μερικούς θερμοκέφαλους που λέγανε για πίσσα και πούπουλα. Ας το έχουν υπόψιν τους όλοι αυτοί που φαίνονται σαν σωτήρες και ευεργέτες της πόλης, γιατί ο Πειραιάς είναι μικρός και ο ένας ξέρει τον άλλο��.

Όλα αυτά τα γεγονότα θέσαμε υπόψιν ενός φίλου μας ψυχίατρου, ο οποίος απεφάνθη ότι εκ πρώτης όψεως οι προαναφερθέντες χρήζουν παρακολουθήσεως και συνιστά τον εγκλισμό τους από 6 μήνες έως 1 έτος στο Σινούρη ή στην Κασταλία κατά αρχήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Παρενέσεις Σοφρονίου

Επιστολή του αδελφού Σοφρονίου ηγούμενου της σκήτης Κουτσουκαρίου (Κορυδαλλού) στον αδελφό Ευλάμπ…

I do believe in fairies! I do! I do!

Ο δρόμος του “αύριο” των emails για τον οποίο μας πληροφορούν η κυρία Βούλτεψη και ο κύριος Γεωργ…

Δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό του Γερμανού Φοιτητή.

Ο τραυματισμός του Γερμανού φοιτητή ήταν μέσα στους εορτασμούς που είχαν οργανώσει τα Υπουργεία Π…