Skip to main content

“ΨΩΝΙΣΕ” ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

mhtΤου Γιάννη Ντάσκα.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι σκάνδαλο που δεν είχε και δεν έχει έναν πρωταγωνιστή.
Είναι πολιτικό σκάνδαλο αν όχι το μεγαλύτερο, όπως
μας είχε πει ο Κ. Μητσοτάκης, όταν μας παρέδωσε -μέσω ��ικήτα Κακλαμάνη-το φάκελλο, τουλάχιστον εάν απο τα 5-6 μεγαλύτερα διαχρονικά σκάνδαλα.

Το ξαναγράψαμε ότι θυμόμαστε την εποχή του 1985 την Αννα Παναγιωταρέα να βαδίζει καμαρωτά στο Κολωνάκι, υποβαστάζοντας την Μαρίκα Μητσοτάκη.
panagivtareaΉταν η εποχή που το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε τον Μητσοτάκη ως “γερμανοτσολιά” και ένας κρητικός μας ζητούσε πολλά λεφτά για να αποκαλύψει πως έκανε και με τίνων τη βοήθεια το μοντάζ της γνωστής φωτογραφίας με τον Μητσοτάκη και τους Γερμανούς στρατιώτες της Κατοχής.

Ηταν η εποχή που ο Ανδρέας πωλούσε αντίσταση στους …Αμερικανούς και έβαζε την Μαργαρίτα να καίει αμερικάνικες σημαίες στις διαδηλώσεις το απόγευμα. Το βράδυ ο Αντρέας να συνομιλεί κρυφά και υπό την ομπρέλα του Βασ. Κεραμά (τα κατήγγειλε αργότερα και μέσω ημών και με βιβλίο) με τον συζυγο της Κλώντια Ράίτ, την ώρα που η Βάλερι Πλέίμ έκανε βόλτες ως Ελενα στα Εξάρχεια…
wΟ ένας (Μητσοτάκης) θα έβαζε τον άλλο (Ανδρέα) φυλακή για σκάνδαλα και διαφθορά. Το εξώγαμο και οι μαιευτικές κλινικές της Ελβετίας για τα “αμόρε” του Ανδρέα, ήταν απλά η επιβεβαίωση μιας τρυφηλής πλούσιας ζωής, την ωρα που παραμύθιαζαν τον κόσμο με το τρίο Λαλιώτη-Γεννηματά-Ακη ότι “ο σοσιαλισμός είναι τρόπος και στάση ζωής απέναντι στην πλουτοκρατία της Δεξιάς”.
Τότε ακριβώς, το 1985, ο Ανδρέας Μαρτίνης έβαλε πόδι στον Ερυθρό Σταυρό και, όπως μας είπε ο Μητσοτάκης έβαλε στο χέρι όλη την πολιτική ηγεσία.

Πέρασαν τα χρόνια και καθώς γράφαμε με τις ευλογίες του Μητσοτάκη για τη λεηλασία του Ερυθ��ού Σταυρού, συναντούσαμε μερικά ιατρικά ονόματα και είχαμε απορία για το πόσο καλά τα πήγαιναν με τον Μαρτίνη, την ώρα που καταγγελίες και διώξεις για κακουργήματα ήταν στην ημερήσια διάταξη…
Μας είχε κάνει εντύπωση η αφοσίωση στη Διοίκηση Μαρτίνη ενός Λαοπόδη, ενός Στριγγάρη και μερικών άλλων ακόμα.
Ο Μαρτίνης πήγε φυλακή τώρα.
wwΑυτό τον καιρό το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία είναι ένα και το αυτό και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε πνευματικά την τόση ταύτιση του Αν. Λοβέρδου με τον Αδωνη Γεωργιάδη. Και οι δυο έλεγαν τα χίλια μύρια για Νέα Δημοκρατία και Μητσοτάκη.
Μάλιστα ακόμα χειρότερα, όταν ο Μητσοτάκης τα βρήκε με τον Μαρτίνη και διόρισε εκεί την πιστή του γραμματέα Κυπραίου (κάποιου είδους ξαδέλφη του είναι επίσης) και εμείς γράφαμε μας έκανε εντύπωση γιατί δεν ζητούσαν πληροφορίες απο μας και οι δυο προαναφερόμενοι, ώστε να καταγγείλουν το σκάνδαλο.

Οι απορίες μας λύθηκαν στην πορεία, με την επέλαση του Βγενόπουλου και τότε μας γεννήθηκαν άλλες. Πως δηλαδή δεν καταλάβαιναν σε ποιό τοίχο θα κατέληγε το “τρένο Βγενόπουλος”…
wwwΓιατί τα θυμηθήκαμε τώρα 15Αυγουστο αυτά;
Γιατί λέει οι υπογραφές που δεν είναι καλές πέφτουν 15Αυγουστο, Χριστούγεννα, Πάσχα.
Αφού βρήκαμε την Παναγιωταρέα με ετήσιο μισθό 106.000 στον Ερυθρό Σταυρό των Μαρτίνη-Κυπραίου μαθαίνουμε ότι αυτές τις ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ως σύμβουλο στα θέματα υγείας (ποιός ξέρει ίσως και μελλοντικό υπουργό…) αυτόν τον Στριγγάρη…
wwwwΑβυσσος…Κάποιος να πει στον Κυριάκο ότι θα είναι σκάνδαλο που θα τον βαραίνει, αν προσπαθήσει να μας πλασσάρει ότι το σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού-Ερρίκος Ντυνάν ήταν ο Μαρτίνης μόνος και έρημος…
Ο Μαρτίνης είναι πολλά δεξιά, πολλά αριστερά χέρια.
Επίσης ένας γιατρός αν είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει, τότε βλάκας θα είναι και στα οικονομικά και θα ζει φτωχά.
Βλάκας και πλούσιος δεν γίνεται.
Ετσι δεν είναι Κυριάκο;

ΥΓ. Μας λένε ότι ο συζυγος της Φώφης, γιατρός στο επάγγελμα εργαζοταν στο Ερρίκος Ντυνάν και γράφει βλακείες ο Λιαρόπουλος, ότι δεν εργαζόταν, όπως και η Παναγιωταρέα.
Τι λένε γιαυτό οι Στριγγαρολαοπόδηδες;
Ποιός έχει δίκιο;
Εμάς ο Μαρτίνης μας πρότεινε πολλά -πολλά χρήματα και να ΜΗΝ εργαζόμαστε…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης