Skip to main content

Αυτά συμβαίνουν στην Ινδία…



indiaΚρεμασμένα από ένα δέντρο σε χωριό της βόρειας Ινδίας βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, τα άψυχα σώματα δύο έφηβων κοριτσιών μετά τον…



ομαδικό βιασμό τους από 5 άνδρες.


Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, οι δύο ξαδέλφες, ηλικίας 14 και 15 ετών, κρεμάστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης από το δέντρο, λίγο μετά την επίθεση εναντίον τους.


«Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι ο θάνατος των δύο ανήλικων θυμάτων επήλθε μετά το κρέμασμά τους, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι πιθανώς αυτοκτόνησαν. Ωστόσο, οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας όλες τις πιθανές εκδοχές προτού καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.


Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 3 άτομα σχετικά με το τραγικό περιστατικό, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί.


Επιπλέον, η Εθνική Επιτροπή για τις Γυναίκες έστειλε στο χωριό των δύο άτυχων κοριτσιών μία ομάδα για τα δικαιώματα των γυναικών, η οποία λειτουργεί σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό.


Οι κάτοικοι του χωριού των δύο ανήλικων θυμάτων απέκλεισαν εθνική οδό, ζητώντας τη λήψη μέτρων κατά των αστυνομικών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Η διαμαρτυρία τερματίστηκε όταν ανακοινώ��ηκε ότι 3 αστυνομικοί ετέθησαν σε διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης