Skip to main content

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ…

Aπό Fimotro
27BA32B9ED68344F77A590966436D4F1
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
λυπάμαι που δε θα συμμετάσχω σήμερα στην χαρά του Έθνους, το οποίο ΔΕΝ βγήκε στους δρόμους όταν ψηφίζονταν τα μνημόνια που σκλάβωσαν το μέλλον των παιδιών μας αλλά χθες ξενύχτησε πανηγυρίζοντας και πλημμυρίζοντας μετά από
χρόνια την Ομόνοια, αρνούμαι όμως να πιω το όπιο που μας προσφέρει το καθεστώς.
Αρνούμαι να πανηγυρίσω μία επαγγελματική αθλητική επιτυχία, να πανηγυρίσω την επιτυχία μίας παρέας καλοπληρωμένων και κακομαθημένων παιδιών και της κλίκας που τα περιβάλλει.
Απλά θα σας καλέσω να σκεφτείτε τι θα λέγατε αν είχε δοθεί τέτοιο πέναλτι στο 92′ υπέρ του… Ολυμπιακού;
Ο Σαμαράς (το ‘χει το όνομα), με την καλύτερη θεατρική εμφάνιση της ζωής του, χάρισε στο Έθνος την απαραίτητη δόση ευτυχίας για να κυλήσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού χωρίς πολλά προβλήματα για το καθεστώς, ξεγελώντας (;) το διαιτητή με μία βουτιά που θα ζήλευε κι ο Γρέγκ Λουγκάνις.
Ποιος γ@με@ι τους αιγιαλούς, τη ΔΕΗ, το νερό, την ”Ακρόπολη” που ξεπουλιούνται; Ποιος γαμ@@ι τις νέες περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς; Ποιος ασχολείται με τα 2,5 εκ. συμπολιτών μας που ΔΕΝ υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις φοβούμενοι την φάπα της εφορίας;
Μπορεί να μην έχουμε να φάμε, μας αρκεί όμως να αποθεώνουμε τον… Καραγκούνη!
Τα πρόθυμα μέσα ενημέρωσης, θα φροντίσουν να σε κάνουν να νιώσεις μέλος της ομάδας των ”ηρώων” που έκαναν τον πλανήτη να ”μιλήσει” γι αυτούς, άρα και για σένα.
Όσο για τον πρωθυπουργό Σαμαρά που έσπευσε με ταχύτητα ανώτερη του φωτός να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους ”ήρωες” του Σάντος, θα του έλεγα να ενεργεί με την ίδια ταχύτητα στέλνοντας τηλεγραφήματα στις οικογένειες των πολιτών που αυτοκτονούν, νικημένοι από την κρίση.
Μπράβο λοιπόν στα ”λιοντάρια” της Ελλάδας που ”κατασπάραξαν” τα ”λιοντάρια” της Αφρικής, αλλά προσωπικά δε θα ανοίξω σαμπάνιες μαζί τους πάνω από τα ”πτώματα” των αντιπάλων τους, και πάνω από τα πτώματα του… μνημονίου.!
Αναγνωρίζω το δικαίωμα του καθενός από εμάς να αναζητά την ευτυχία, τη χαρά και τη συγκίνηση όπου ταιριάζει καλύτερα στο ψυχισμό του, αλλά ΔΕΝ θα θεοποιήσω τον Καραγκούνη, τον Τοροσίδη, τον Σαμαρά και τους άλλους ”ημίθεους”. Για μένα δεν είναι κάτι ανώτερο από το Ρέμο, τον Πλούταρχο, την Πάολα ή τον Παντελίδη. Είναι απλά διασκεδαστές, χρήσιμοι για να μας προσφέρουν μία στιγμιαία αλλά απολύτως επίπλαστη δόση ψυχικής ευφορίας.

Eυχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης