Skip to main content

Οι Γερμανοί δεν αντέχουν Ρώσους και Αγγλους στις διακοπές.

Οι Γερμανοί δεν αντέχουν Ρώσους και Αγγλους στις διακοπές

Οι παραθεριστές ενοχλούνται από τουρίστες, κυρίως βορειοευρωπαίους, που «κατοχυρώνουν» τα καλύτερα σημεία για ηλιοθεραπεία… κάτι που επίσης μισούν οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν αντέχουν καθόλου τους Βρετανούς και Ρώσους τουρίστες περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους στις διακοπές τους.
Σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, ένα από
τα πράγματα που τσι��ώνει τα νεύρα των Γερμανών στις διακοπές είναι όταν οι συμπατριώτες τους έχουν «πιασμένα» τα καλύτερα σημεία για ηλιοθεραπεία.

Αλλα αν είναι κάτι που αντιπαθούν περισσότερο από την πετσέτα κάποιου άλλου στο χώρο της ηλιοθεραπείας τους, είναι οι άλλοι άνθρωποι στο εκάστοτε θέρετρο.

Σε έρευνα της Urlaubstours, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη και στην οποία συμμετείχαν 8.100 Γερμανοί, οι Ρώσοι και Βρετανοί ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο επιθυμητοί τουρίστες, επειδή κάνουν πολλή φασαρία και πίνουν αρκετά.

Περίπου το 65% όσων ερωτήθηκαν είχαν κακή εμπειρία από ρώσους τουρίστες, ενώ το 43% από Βρετανούς, για τους οποίους επίσης ανέφεραν ότι είχαν κακούς τρόπους συμπεριφοράς στο τραπέζι.

Η δημοσκόπηση επίσης τους κατέταξε τρίτους με ποσοστό 29% για τη φασαρία και το πολύ αλκοόλ που καταναλώνουν.

Αλλά και για να δουν και τη δική τους… «καμπούρα» οι Γερμανοί κατετάγησαν τέταρτοι με 18% επειδή κάνουν κατάληψη στις ξαπλώστρες και είναι αγενής. Ακολουθούν οι Ολλανδοί με 15% και οι εθνικότητες της Αμερικής με 14,6%.

Στους Γερμανούς δεν αρέσουν επίσης και οι Κινέζοι γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν τρόπους στο τραπέζι, καθώς και οι Γάλλοι επειδή είναι αγενής και καθόλου φιλικοί, σύμφωνα με την έρευνα.

Για τους μόνους που έχουν να πουν έναν καλό λόγο είναι για τους Ελβετούς, που το 96% των ερωτηθέντων δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί τους, όπως επίσης με τους Αυστριακούς (93%) και τους Ιάπωνες (92%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης