Skip to main content
%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585Η Δούρου τα είχε σχεδιάσει όλα τέλεια. Αντιπυρικές ζώνες μπορεί να μην υπήρχαν αλλά επικοινώνησε με την Μύκονο και με τον κατάλληλο άνθρωπο…..
Ο Η Ψινάκης ήταν το πρώτο και τελευταίο τηλεφώνημα της κυρίας Δούρου. Τον πήρε τηλέφωνο στις 6 το πρωίΣτο Καπανδρίτι όπου ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά που κατάκαιγε την ανατολική Αττική, βρισκόταν και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, από το πρωί της Δευτέρας.Ψινάκης: Με ενημέρωσε το πρωί η Δούρου, πήρα ελικόπτερο και τ��ακίστηκα! Στο σημείο βρέθηκε περισσότερο ως εθελοντής για να βοηθήσει όπως μπορεί και του ζητηθεί, τον είδε εθελοντής να φοράει μαντήλα σαν την Μαρινέλακαι να τραγουδάει για να εμψυχώνει τους άλλους άνοιξε πέτρα…. ενώ κουβάλησε μαζί του σάντουιτς και νερά για να μοιράσει στους πυροσβέστες, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ήρωες, όπως και τους κατοίκους που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πυρόσβεση.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ ωραίο τυπάκι» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποί συνομίλησε, ενώ τόνισε ότι «έσβησα και λίγη φωτίτσα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης