Skip to main content

Oι Βατραχάνθρωποι ξεφτίλισαν του�� ψεύτες για την υπόθεση στο Φαρμακονήσι

%CF%89Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε στο ναυάγιο και έφερε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που διαψεύδουν τους συκοφάντες της Ελλάδας και του ΛΣ/Ακτοφυλακής.
Όπως γράφει το defencenet.gr,με κίνδυνο της ζωής τους βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος αποφάσισαν να κλείσουν μια και καλή τα στόματα όσων τολμούν σε κάθε ευκαιρία να αμφισβητούν τον α��θρωπισμό και
τον επαγγελματισμό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.
Τελευταίο κρούσμα των ανθελλήνων, που σε κάθε ευκαιρία περιμένουν στη γωνία για να στήσουν στον τοίχο την χώρα μας και τους πολίτες της, η πρόσφατη τραγωδία στο Φαρμακονήσι με τους δώδεκα νεκρούς λαθρομετανάστες.
Δίχως κανένα στοιχείο και με γνώμονα το μίσος τους για τηνΕλλάδα, οι συνήθεις «ειδήμονες» έσπευσαν να κατηγορήσουν το Λιμενικό και τους γενναίους άνδρες του ότι ευθύνονται για την τραγωδία.

Φαρμακονήσι: Η ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε στα 73 μέτρα και ανέσυρε την … αλήθεια!
Σήμερα, σε μια αποστολή τιμής το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακροφυλακή εκτέλεσε μια από τις πλέον δύσκολες και επικίνδυνες υποβρύχιες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ με σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια και την τιμή της χώρας μας και των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.
Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε σε βάθος 73 μέτρων όπου βρίσκεται το ναυάγιο και έφερε στο φως αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα των συκοφαντών.Χθες το υδρογραφικό ωκεανογραφικό «Στράβων» του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισε σε βάθος 73 μέτρων το βυθισμένο πλοίο.Σήμερα και υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Ανακρίτριας, ειδικό κλιμάκιο της ομάδας ειδικών καταδύσεων της μονάδας υποβρυχίων αποστολών επιχείρησε διπλή κατάδυση, με συσκευές κλειστού κυκλώματος παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε τέτοια βάθη, στο σημείο και εντόπισε τέσσερις σορούς αγνοουμένων και βιντεοσκόπησαν όλο το ναυάγιο..
Πρόκειται για έναν άνδρα, μια γυναίκα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Εντός του βυθισμένου σκάφους εντοπίστηκαν και άλλες σοροί, οι οποίες όμως λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της καμπίνας του σκάφους, του μικρού χρόνου διάρκειας των συγκεκριμένων καταδύσεων καθώς και της επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης, δεν κατέστη εφικτό να ανασυρθούν κάτι το οποίο όμως αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν φαίνεται καθαρά ότι:

– Η πλώρη του σκάφους έχει αποκοπεί, όπως ακριβώς είχαν περιγράψει οι άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής που εκτελούσαν την επιχείρηση ρυμούλκησης προς το Φαρμακονήσι

-Το σκάφος είναι στραμμένο προς την πλευρά του Φαρμακονησίου, όπως ακριβώς είπαν οι άνδρες του ΛΣ/Ακτοφυλακή.

-Τα περισσότερα πτώματα είναι κλειδωμένα στο αμπάρι, μια συνήθης τακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.

– Κανένα πτώμα δεν φέρει τραύματα από σφαίρες, κάτι το οποίο οι υποστήριξαν κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί με την ανέλκυση της βάρκας από τον βυθό. Το υλικό θα παραδοθεί στην ανακρίτρια που διεξάγει την σχετική ανάκριση, ενώ τα πτώματα οδηγήθηκαν για νεκροψία.Συγχαρητήρια στον αρχηγό και την ομάδα τουΑξίζουν πολλών συγχαρητηρίων ο εμπνευστής, ο αρχηγό�� της αποστολής και βέβαια όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει στις δυνάμεις της τέτοια παλικάρια που κάνουν τα πάντα για να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, υπερασπιζόμενοι με αίσθημα υψηλής ευθύνης την πατρίδα και τα συμφέροντά της.
Σε πείσμα, όλων εκείνων των ανθελλήνων που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη πάνω στις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τεράστιες μάχες για να κρατήσουν τη σημαία μας ψηλά.

Τσάμπα τόσο κλάμα και κατάρες στο λιμενικό, ψευτο-ανθρωπιστές του κwλου. Νούλα ο λαθρομετανάστης που “είδε” το λιμενικό να πετάει το παιδί του στη θάλασσα. Απατεώνες του χειρίστου είδους αυτοί που είπαν ότι πυροβολούσαν οι λιμενικοί. Σκ@τόψυχοι όλοι εσείς που επιλέξατε να προωθήσετε τη λασπολογία και τη διαπόμπευση της χώρας.
Εδώ και τώρα απέλαση στους λαθρομετανάστες και να εφαρμοστεί ο νόμος για τους συκοφάντες.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης