Skip to main content

ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ – ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ & ΣΕ ΕΜΑΣ! ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ… ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ…

2008 01 22 121925 stafida

Ο Τόμας Τζέφερσον ένας εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δήλωσε:

“Αν οι άνθρωποι αφήσουν την Κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυραννίας.”



΄Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Όποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.
Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.
Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.
Δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή.

Θα ποινικοποιεί την μεταφορά τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.

Ο εφησυχασμός είναι καταστροφικός!

Και όλα αυτά για να μπορούν να πωλούν τά δικά τους προιόντα, τα μεταλλαγμένα, όπου δεν έχει ακόμη αποδειχθεί εάν θα προκαλούν παρενέργειες στον άνθρωπο, θα χρειαστεί να περάσουν 30-40 χρόνια περίπου. Μέχρι τότε θα έχουν πεθάνει δεκάδες εκατομμύρια παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν τά μεταλλαγμένα ελεύθερα πλέον.

Διαδώστε την πληροφορία αυτή σε φίλους και γνωστούς σας.

Δείτε το video.

https://www.youtube.com/watch?v=bC5yPmD0vds&feature=player_embedded

Επαναλαμβάνω…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ – ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ & ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ… ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ…

ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης